• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Constantin Alexandrescu Catalina
87 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Constantin Alexandrescu Catalina

Dr. Constantin Alexandrescu Catalina medic rezident obstetrica - ginecologie, Spitalul Clinic de Urgenta "Sf. Ioan".

Dr. Constantin Alexandrescu Catalina medic rezident obstetrica - ginecologie, Spitalul Clinic de Urgenta "Sf. Ioan".

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Spitalul Clinic de Urgenta "Sf. Ioan"

Opinii utilizatori

Extrem de mulțumită
De Corina pe 24 Aprilie 2018

Este un ecografist nemaipomenit
Dacă aveți vreodată nevoie de un diagnostic corect duceți-va

Nemaipomenita
De Ioana pe 22 Aprilie 2018

Numai cuvinte de laudă!
Este un bun profesionist.
Eu am o problemă mai rar întâlnită, m-am plimbat pe la mulți medici, dumneaei a fost singura care mi-a explicat ce mi se întâmplă și mi-a oferit soluții.
Recomand cu căldură

Medic foarte bun
De Mari pe 17 Aprilie 2018

Recomand
Este empatica și bine pregătită profesional. Foarte mulțumită

Recomand
De Sonia pe 15 Aprilie 2018

Am fost foarte mulțumită. Eu nu am probleme de sănătate, consultatia a decurs într-o atmosferă caldă și prietenoasă, chiar am făcut câteva glume. Rapidă și eficientă. Recomand

Profesionalism
De Alex pe 15 Aprilie 2018

Este un medic nemaipomenit. Am avut o sarcină plină de probleme. Dacă nu o întâlneam pe doamna doctor nu știu dacă astăzi țineam în brațe un copil sănătos. O iubesc și rămân veșnic recunoscătoare.
O recomand

Experienta neplacuta
De Pacienta pe 11 Aprilie 2018

Am avut programare la dansa pentru o consultatie anuala si, in pofida faptului ca am fost invitata in cabinet la aprox 20 minute dupa ora stabilita desi nu avea niciun pacinet la acel moment, am fost tratata cu maxima lipsa de respect. Aceasta dna medic este lipsita de aptitudinea de a comunica cu o femeie intr-un mod bland. M-am simtit luata la misto in momentele in care incercam sa raspund intrebarilor pe care mi le punea. Nu recomand.

Un medic extraordinar
De Ionela pe 10 Aprilie 2018

O recomand pe doamna doctor tuturor. Este excepțională! Eu am fost diagnosticata în 10 minute. Pot să spun că acolo unde alții au dat greș, dumneaei nu a avut nici un moment de șovăială.

Extraordinară
De Sorina pe 03 Aprilie 2018

Am ajuns la dânsa pentru o a doua părere.
Mulțumesc lui Dumnezeu că există oameni ca dumneaei.
Sfat: dacă aveți probleme duceți-vă cu incredere. Din punctul meu de vedere este cel mai bun medic pe care l-am întâlnit

De milioane
De C pe 02 Aprilie 2018

O recomand cu toată încrederea . Lăsând la o parte gradul profesional pe care îl are , știe cum sa comunice ca de la femeie la femeie, este calda și iti acorda atenție. Este deschisă la orice întrebare și foarte bine pregătită profesional .
Cea mai buna dna dr. ginecolog .
Recomand cu toată încrederea !

Notă maximă
De Mera pe 30 Martie 2018

Foarte pricepută. Aveam o anomalie la bebe, despre care știam. În maxim 5 minute mi-a spus ce a văzut și ce trebuie să fac. Așa că nota 10

Contact Dr. Constantin Alexandrescu Catalina

Adresa

Soseau Vitan Barzesti , 13, Bucuresti, Sectorul 4

Site www.sfib.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.