• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
Dr. Constantin Alexandrescu Catalina
87 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Constantin Alexandrescu Catalina

Dr. Constantin Alexandrescu Catalina medic rezident obstetrica - ginecologie, Spitalul Clinic de Urgenta "Sf. Ioan".

Dr. Constantin Alexandrescu Catalina medic rezident obstetrica - ginecologie, Spitalul Clinic de Urgenta "Sf. Ioan".

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Spitalul Clinic de Urgenta "Sf. Ioan"

pentru informatii puteti suna la urmatorul numar de telefon: 021.334.51.90

Opinii utilizatori

o recomand tuturor
De Corina pe 16 Ianuarie 2017

cautand o poza am gasit acest site si doresc sa mi impartasesc parerea despre doamna doctor
am obtinut o sarcina cu mare greutate si daca doamna doctor nu era de garda in acea noapte copilul meu era mort
ii multumesc pe aceasta cale si fetita mea o sa o viziteze regulat
va multumim

Lipsa profesionalism
De Vlasceanu M pe 05 Noiembrie 2016

Am avut ghinionul sa ajung pe mana acestei femei la camera de garda Medlife. E aroganta si mi-a vorbit ff urat. Nu asculta ce-i spui si apoi cand a cerut opinia altui medic l-a informat eronat despre situatia mea.

Ghinion am avut sa ajung la aceasta doctora
De Teodora pe 07 Octombrie 2016

Am multe probleme de santate si am avut ghinionul sa ajung la aceasta doctora nepoliticoasa..fara bun simt..fara rabdare.nu explica si nu da tratament.

Nu recomand
De Elena pe 07 Octombrie 2016

Aroganta,inumana,nu are rabdare,nu asculta ..se enerveaza f repede.NU recomand

Imi pare rau ca am ajuns la aceasta,, doctora''
De Nicoleta pe 01 Octombrie 2016

Da.. Imi pare foarte rau ca am ajuns la aceasta asa numita doctora care nu are cunostiintele necesare pt a rezolva si a da un diagnostic

Foarte nemulțumită de această doctora
De Andreea pe 23 Septembrie 2016

Am fost la această doctora si nu am fost mulțumită..nu stiu ce se întâmpla ..dar putini medici mai sunt buni...
Aceasta doctora nu știe să spună niciun diagnostic.Nici de consultație nu am fost mulțumită...

Un medic neprofesionist
De Georgiana pe 23 Septembrie 2016

O părere foarte proasta..nu spune diagnosticul..vrea analize..ecografii si nu da niciun tratament până nu cheltui toți banii pe ecografii la ea.. Așa nu..o steluta

Contact Dr. Constantin Alexandrescu Catalina

Adresa

Soseau Vitan Barzesti , 13, Bucuresti, Sectorul 4

Telefon 021.334.51.90
Site www.sfib.ro
Email sugestii@sfib.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.