• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
Dr. Constantin Alexandrescu Catalina
87 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Constantin Alexandrescu Catalina

Dr. Constantin Alexandrescu Catalina medic rezident obstetrica - ginecologie, Spitalul Clinic de Urgenta "Sf. Ioan".

Dr. Constantin Alexandrescu Catalina medic rezident obstetrica - ginecologie, Spitalul Clinic de Urgenta "Sf. Ioan".

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Spitalul Clinic de Urgenta "Sf. Ioan"

pentru informatii puteti suna la urmatorul numar de telefon: 021.334.51.90

Opinii utilizatori

Recomand
De Bianca pe 29 Martie 2018

Este unul dintre acei medici la care e suficient sa mergi la un consult sa realizezi ca poți avea toată încrederea în dumneaei. Este un medic care glumește dacă este cazul dar care îți spune clar ce probleme sunt și care sunt consecințele. Pe mine m-a ajutat sa duc la termen o sarcina complicata. O recomand cu toată căldura.

Fenomenală
De Magda pe 27 Martie 2018

M-am îndrăgostit de doamna doctor. Face un pic notă discordanta cu ceilalți pentru că este extrem de caldă, delicată și veselă.
Este și foarte bine pregătită profesional.
Nota 10

Nota 20
De Irina pe 24 Martie 2018

Este cea mai bună doamna doctor pe care am întâlnit-o!
Recomand
Mergeți și o să mi dați dreptate!
Este umană, onestă și dintr-o bucata.
Excepțională!
Numai cuvinte de laudă!

Extraordinară
De Sabina pe 23 Martie 2018

Am rămas impresionată de tinerețea doamnei doctor. Din punct de vedere medical este excepțională, este complet acaparată de cazurile mai complexe, cum a fost al meu.
Țin să-i mulțumesc atât dumneaei cât și doamnelor asistente, ce lucrează la medlife. O minune doamna doctor!

Mulțumiri
De Iulia pe 20 Martie 2018

Am ajuns la dânsa în urma unor recomandări. Am găsit o rezolvare la problemele mele rapid. Sunt foarte mulțumită și o recomand

Experienta nefericita
De Denisa pe 18 Martie 2018

Am fost de mai multe ori la dumneaei. Initial, am crezut ca sunt eu prea sensibila si am zis sa ii acord o noua sansa. De fiecare data cand ma duceam (consultatia avea loc la o clinica particulara) aveam impresia ca este plictisita. I-am spus motivul pentru care am venit, ce probleme medicale am, insa n-a avut nicio reactie sa se uite pe analize sa vada despre ce este vorba, poate observa ceva la care gasea raspunsul, dar nimic. Consultul ginecologic nu cred ca dura 2 minute, iar ecografia maxim 4 min. (bani aruncati pe geam). Initial, am crezut ca mi s-a parut, insa prin aceeasi experienta a trecut si mama mea, ea avand probleme ginecologice majore. Repet, de fiecare data aveam impresia ca este plictisita. Am zis ca ora la care eram programata era tarzie... Data viitoare m-am programat in prima parte a zilei, nici prea de dimineata, nici prea tarziu, dar degeaba, aceeasi indiferenta, nepasare, desi, repet, eram la o clinica particulara. Foarte ciudata si nefericita a fost experienta pe care am trait-o timp de aproximativ 2 ani, timp in care am zis ca poate e ceva in neregula cu mine, ca poate "sufar" de atentie, dar nu. Nu o recomand absolut deloc motiv pentru care am ales o alta dna dr. ginecolog.

Multumiri
De Alice32 pe 18 Februarie 2018

Este un doctor pentru care pacientul este intai om si apoi bolnav.
Este atat de delicata si totusi atat de riguroasa.
Recomand

Respect
De Livia pe 13 Februarie 2018

Am ramas impresionata de dansa!
O recomand

Un suflet nobil
De Geanina pe 07 Februarie 2018

Doamna doctor mi-a urmarit sarcina. Am nascut un baietel sanatos si nasterea a mers perfect.
Am fost foarte multumesc

RECOMAND
De Alexa pe 29 Ianuarie 2018

Este un profesionist desavarsit!
Ma mandresc cu faptul ca este medicul meu!

Contact Dr. Constantin Alexandrescu Catalina

Adresa

Soseau Vitan Barzesti , 13, Bucuresti, Sectorul 4

Telefon 021.334.51.90
Site www.sfib.ro
Email sugestii@sfib.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.