• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
Dr. Constantin Alexandrescu Catalina
87 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Constantin Alexandrescu Catalina

Dr. Constantin Alexandrescu Catalina medic rezident obstetrica - ginecologie, Spitalul Clinic de Urgenta "Sf. Ioan".

Dr. Constantin Alexandrescu Catalina medic rezident obstetrica - ginecologie, Spitalul Clinic de Urgenta "Sf. Ioan".

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Spitalul Clinic de Urgenta "Sf. Ioan"

pentru informatii puteti suna la urmatorul numar de telefon: 021.334.51.90

Opinii utilizatori

o recomand
De Angela pe 06 Aprilie 2017

Este un medic extraordinary!
O recomand cu toata inima!

Total neprofesionista
De Daniela pe 01 Aprilie 2017

Nu o recomand sub nici o forma!!!! In fata pare un inger si cand effectiv Ai nevoie de ea nu raspunde la tel, SMS. Este total neprofesionista.

Foarte multumita
De Conny pe 26 Martie 2017

Merg de multa vreme la Doamna Doctor si sunt foarte multumita!
Este profi si extrem de frumoasa! Mai rar combinatia aceasta!
O recomand tuturor!

recomand
De Alice pe 15 Martie 2017

Este una dintre cela mai placute prezente, am fost tratata cu mult profesionalism si mi s-a parut forte bine pregatita!

Nu recomand!
De Oana pe 09 Martie 2017

Nu recomand aceasta doctorita! Slab pregatita, ma duc la ea de minim 10 ori in 2 luni find insarcinata, se uita la analize isi pune mainile in cap spunand ca analizele sunt foarte proaste apoi ma intreaba daca sunt insarcinata. Am mers la alt doctor cu aceleasi analize, acesta confirmand ca analizele sunt bune, valorile fiind mai mari din cauza sarcinii. Pentru asta nu mai calc la Medlife, tin sa mentionez ca in ultimele 2 luni la aceasta doctorita am dat minim 3000 Ron pe analize si ecografii.

Multumesc Doamnei Doctor
De Mihaela pe 06 Martie 2017

Mama mea traieste multumita Doamnei Doctor Alexandrescu
Tin sa i multumim si pe aceasta cale
Va dorim sanatate si fericire
Fam Bantea

Recomad
De Anca pe 06 Martie 2017

O recomand cu caldura
Este bine pregatita, vesela si explica pe intelesul tuturor

Nu recomand
De Adriana pe 22 Februarie 2017

aceasta doctora refuza sa iti faca ceea ce doresti pe motive gen trebuie sa repeti papanicolau sa faci o ecografie...iti face ecografie 2D platesti 4D

o recomand
De Chiriac pe 28 Ianuarie 2017

buna ziua
Doamna doctor este cea mai buna doctorita si mai vesela si mai frumoasa din lume
O recomand 100%

Recomand 100%
De ADINA pe 16 Ianuarie 2017

Dna. Alexandrescu este extraordinara. Am cunoscut-o la urgenta la Medlife si de atunci a ramas doctorita mea. Raspunde cu rabdare la toate intrebarile si explica pe intelesul tuturor procedurile si tratamentele. Pentru mine a fost primul ginecolog care mi-a acordat atentie si implicare maxima. Imi pare rau ca am citit aici comentarii negative despre dansa. In ceea ce ma priveste, nu se potrivesc cu realitatea.

Contact Dr. Constantin Alexandrescu Catalina

Adresa

Soseau Vitan Barzesti , 13, Bucuresti, Sectorul 4

Telefon 021.334.51.90
Site www.sfib.ro
Email sugestii@sfib.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.