Super petrecere tematica pentru copilul tau!

/ / Modificat: 2013-07-05
Super petrecere tematica pentru copilul tau!

Alege o super petrecere tematica pentru copilul tau!

Organizarea petrecerii copilului tau nu este deloc o sarcina usoara. Cel mic isi doreste un eveniment unic si cu siguranta trebuie sa fii atent la preferintele lui. Alege o petrecere tematica cu pirati!

Pirati_jocuri2

Descopera alaturi de copilul tau lumea magica a cautatorilor de comori! Invita-i la aniversarea celui mic pe piratii aventurieri, care transforma evenimentul intr-o Super petrecere despre care vor vorbi toti invitatii. Vom descoperi in cele ce urmeaza povestea plina de distractie a cautarii de comori si cum sa introducem cat mai bine invitatii in atmosfera plina de suspans.

Cum e petrecerea cu piratii Jack si Jane?

Haiosul Pirat Jack, insotit de isteata pirata Jane sunt in cautarea unui vechi cufar cu comori. Ei ancoreaza la petrecerea copilului tau cu speranta de a gasi ajutoare de nadejde care sa-i urmeze in traseul plin de provocari si distractie. Drumul spre marea recompensa nu-i usor, harta prevestind o multime de probe ce vor trebui trecute. Vor reusi oare?


Deghizati in mici pirati, cu bandane si sabii din baloane modelabile, copiii pornesc in calatorie. Supravegheati de Jack si Jane, ei sar prapastia cu serpi, trec punti peste valuri involburate ca sa gaseasca hrana pentru cei ce asteapta pe corabie, aduc cu greu mesajele piratilor rai si nu vor trebui sa cada in capcane. Oare se vor intalni cu vestitul Capitan Hook? Ii va impiedica acesta sa ajunga la comoara? Asta vom afla la petrecere!

animatori_petreceri_copii_pirati

Cum creezi un decor rupt din lumea piratilor?

Vino in ajutorul copiilor si transforma locatia petrecerii intr-un adevarat port unde corabia lor mareata sa ancoreze. Iti propunem decorul complet Insula Piratilor, cu panou central pictat tematic, palmieri gonflabili, figurine pirati, cufar, papagal si tot ce e necesar pentru o atmosfera de aventura.

bouncer_corabie2

Nu uita de bouncerul Corabia Piratilor, in care copiii adora sa sara, sa faca ture de la tobogan la intrarea in jocul gonflabil si sa treaca prin obstacole, si nici de pinata in forma de cufar sau corabie. Si cum nicio petrecere nu e petrecere fara baloane, iti punem la dispozitie o gama variata: baloane cu heliu, baloane cu model cu pirati, baloane in forma de pirati, covoare de baloane multicolore. Click aici pentru mai multe accesorii.

Organizeaza petrecerea!

Conceptul petrecerii cu pirati, dezvoltat de BluParty, va transforma aniversarea copilului tau intr-un eveniment unic. Contacteaza-ne si impreuna vom alege cele mai potrivite accesorii si servicii pentru o petrecere de neuitat.

Multa distractie din partea mea,
Alexandra

alexandra_ciobanu
Alexandra Ciobanu
consultant in Super petreceri
T: 0744.88.88.11
E: alexandra.ciobanu@bluparty.ro
W: www.bluparty.ro

Articol redactat de: Denisa Dan

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Petreceri copii Organizare petreceri copii Teme petreceri copii Activitati distractive petrecere copii

Articole recomandate

Citeste si despre