Tratamentul de slabit care iti creste imunitatea

/ / Modificat: 2019-01-24
Tratamentul de slabit care iti creste imunitatea

Sistemul limfatic, foarte asemanator cu sistemul sangvin, are rolul de a prelua deseurile de la nivelul tesuturilor, precum toxinele si bacteriile, pastrand in acest fel buna funtţionare a organelor. Ca tratament estetic, drenajul limfatic este indicat pentru reducerea celulitei, depunerilor de grasime, detoxifierea organismului, reducerea edemelor (si la femeile insarcinate) si stimularea sistemului imunitar.

Drenajul limfatic poate fi efectuat, la salon, in doua moduri: manual, traditional, si mecanic, cu ajutorul aparatului. 

Ce inseamna drenajul limfatic manual?

Drenajul limfatic manual se efectueaza prin presiuni usoare, care actioneaza asupra lanturilor de ganglioni limfatici, iar o sedinta dureaza 90 de minute. Acesta se efectueaza cu crema anticelulita grasa, drenanta si cu ulei de masline. 
Beneficiile drenajului limfatic apar pe fondul detoxifierii organismului, fiind de multe ori mai eficient si mai putin dureros decat masajul anticelulita!
Drenajul limfatic manual este executat doar de catre persoane calificate pentru acest tip de masaj si cu experienta!
Rezultatele se observa dupa prima sedinta, cand se elimina in urmatoarele ore apa retinuta in corp, se subtiaza picioarele, iar dupa 5-6 sedinte efectuate la 2-3 zile diferenta, celulita se va reduce pana la 30% vizibil.

Este indicat ca inainte de tratament si chiar si in timpul drenajului sa se consume minim 500 ml de apa!

Cum se efectueaza drenajul limfatic mecanic

Presodren Slim vine in completarea tratamentelor de slabire si ajuta ca rezultatele acestora sa fie mult mai rapide! Acest tip de drenaj mecanic, efectuat de aparat, se bazeaza tot pe presiune exercitata asupra ganglionilor limfatici, dar o presiune medie, generala, placuta!
Dupa sedintele de impachetari, electrostimulare, vacuum slim, cavitatie, radiofrecventa sau lipolaser, aceasta procedura este obligatorie pentru rezultate optime si de durata!
Pe langa faptul ca este o procedura extrem de eficienta si ajuta la eliminarea apei retinute in corp, a toxinelor, acesta aceelereaza metabolismul si ajuta la scaderea in greutate.
Sedintele dureaza intre 30 si 60 de minute, in functie de surplusul de kilograme, si se recomanda minimum 2 sedinte/ saptamana, dupa una dintre procedurile enumerate mai sus, cu rol de slabire, detoxifiere si anticelulita.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Masaj anticelulitic Detoxifiere Slabit

Articole recomandate

Citeste si despre