O luna de distractie pentru copilul tau, gratuit!

/ / Modificat: 2015-03-19
O luna de distractie pentru copilul tau, gratuit!

Pentru Prima Oara in Bucuresti:

BluParty face cadouri in valoare de 700 RON pentru fiecare copil aniversat!

Petrecerile pentru copii vin acum si cu cadouri gratuite: parintii care organizeaza petrecerea micutilor impreuna cu BluParty primesc gratuit "O luna de distractie" in valoare de 700 RON. 

Pachetul contine bilete la playground-uri, centre de activitati, cursuri si ateliere de invatare si creatie care contribuie la dezvoltarea celor mici si care sa le umple timpul liber cu activitati care mai de care: cursuri de inot si educatie acvatica, cursuri de muzica la una din cele mai mari scoli de muzica din Bucuresti, cursuri de dans sau pictura, cursuri de limbi straine si jocuri educative. La sfarsit, copiii pot merge la un tuns si o manichiura care fac parte din cadou.

"Daca ar incerca toate aceste servicii, parintii ar cheltui 700 RON. O luna de distractie este o idee noua care ii incurajeaza pe cei mici sa experimenteze cat mai multe activitati noi care sa ii tina activi. "spune Madalina Rapanu, Manager BluParty. 

Pentru cei mici, distractia nu se incheie la petrecere. Afla cum obtii o luna de cadouri pe gratis!

Dupa ce au adus in Bucuresti cele mai cerute personaje de animatie, echipa de organizatori de petreceri BluParty isi uneste fortele cu noua retailerii locali pentru a oferi fiecarui copil aniversat o luna de cadouri gratuite.

Accesul la activitati este gratuit timp de o luna dupa aniversarea sarbatoritului si este oferit la toate evenimentele care includ unul din programele de animatie BluParty. 

Cel mai mic pachet de animatie BluParty prin care parintii pot primi “O luna de Distractie” costa 179 RON si include o ora de jocuri, modelare de baloane si face painting cu un animator.

Partenerii care ofera cadourile sunt Baby Spa, Boem Club, Golf Planet, Grand Play Baneasa, Gymboland AFI Mall si Promenada, Ikedoo, Kaigo si Smart Play si sunt updatati in permanenta pe: http://www.bluparty.ro/o-luna-de-distractie-543 

Conceptul este simplu, dar de impact si atrage un numar din ce in ce mai mare de adepti. Echipa BluParty planuieste sa stranga din ce in ce mai multi retaileri pentru a oferi cat mai multe servicii gratuite parintilor.

Astfel de petreceri sunt mereu in tinta parintilor vedeta. Andreea Marin, Adriana Bahmuteanu si Catalina Grama (JoJo) sunt doar cateva dintre vedetele care au organizat astfel de petreceri pentru proprii copii.

Cele mai cerute personaje sunt Printesa Elsa si sora sa Anna din filmul de animatie Frozen, dar si super eroii: Spider Man, Batman, Super Man, Darth Vader, Iron Man si testoasele Ninja

Parintii au de ales dintr-o lista de peste 60 de animatori si personaje pentru copii adusi la viata de o echipa de actori profesionisti.

Indiferent de ocazie, aniversarea zilei de nastere, sarbatorirea unui succes la scoala sau pur si simplu o mica surpriza din partea parintilor, echipa BluParty ii ajuta pe parinti sa le ofere copiilor cele mai frumoase amintiri. 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Petreceri copii

Articole recomandate

Citeste si despre