De ce sa publici advertoriale SEO pe copilul.ro

/ / Modificat: 2021-01-18
De ce sa publici advertoriale SEO pe copilul.ro

Marketingul online este o componenta fara de care accesul la clienti este mult ingreunat atunci cand ai un business, indiferent de domeniul de activitate. Avand in vedere ca toata lumea isi petrece mare parte a timpului pe internet, publicitatea online a devenit cheia unei afaceri de succes. Ce te faci, insa, cu aplicatiile care blocheaza reclamele si care fac aproape inutila investitia in spatiu publicitar pe site-uri? Le contracarezi cu advertoriale SEO, cheia succesului pe drumul catre clienti!

Componenta SEO a devenit o conditie esentiala in marketingul online. Fara ea nu exista performanta, pentru ca nu exista vizibilitate in motoarele de cautare prin intermediul carora clientii pot ajunge la serviciile sau produsele pe care le ofera o firma sau o companie. Internetul este de multa vreme in "era SEO", iar algoritmii implementati de motoarele de cautare sunt in continua schimbare, astfel ca este nevoie de o permanenta optimizare.

Advertorial SEO vs. reclama online

Advertorialele SEO publicate pe site-uri cu un numar mare, dar mai ales constant, de utilizatori sunt o "borna" esentiala pe drumul catre clienti, pe langa alte metode de publicitate online.

O reclama poate fi deschisa sau nu de utilizatorii unui site, insa un advertorial SEO, cu o tema interesanta, le va atrage cu siguranta atentia.

Un advertorial SEO ofera publicului tinta mult mai multe informatii despre produsele sau serviciile oferite, decat ar face o reclama care uneori starneste, de altfel, chiar reactii adverse, potrivit studiilor privind comportamentul utilizatorilor de internet.

Piata online este in continua expansiune, iar odata cu pandemia COVID-19 ea a inregistrat o adevarata "explozie". Numarul magazinelor online a crescut simtitor, aproape toti cei care au produse sau servicii de vandut s-au concentrat pe marketing digital, iar nevoia de vizibilitate intr-o zona in care concurenta a devenit si mai acerba a crescut si mai mult.

Prin urmare, componenta SEO a devenit cu atat mai importanta pentru marketingul digital si nu este suficient sa ai un magazin virtual bine pus la punct, daca nu este promovat corespunzator. Advertorialele SEO devin, in acest context, esentiale pentru un business online si datorita link building-ului, care aduce "puncte" in plus in algoritmul de clasificare a site-urilor in Google si alte motoare de cautare.

De ce sa alegi si promovarea prin articole SEO

Daca ai un magazin virtual bine pus la punct tehnic, chiar daca ai un site optimizat SEO, dar traficul si monetizarea se lasa asteptate, ai nevoie de un plan de actiune. Advertorialele SEO pot fi cheia succesului!

Un advertorial SEO redactat de profesionisti, cu o structura bine pusa la punct, cu cuvinte cheie relevante si cu back-links va poate ajuta sa gasiti mai usor calea catre clienti si, implicit, spre rezultate mai bune pe termen lung.

Continutul unui advertorial SEO poate atrage mai usor atentia potentialilor clienti decat un banner de reclama. Explicatia este ca acesta este scris pe un subiect de interes si presupune dezvoltarea unui continut util, informativ si care satisface interesul potentialilor clienti. Ideale sunt articolele tip native advertising, care pun mesajul intr-o forma si intr-un context ce nu va face utilizatorul sa se simta "agresat" de inca o reclama, ci ii va oferi informatii utile, relevante, care il vor indemna sa acorde atentie produsului sau serviciului promovat.

De ce sa publici advertoriale SEO pe copilul.ro 

Site-ul copilul.ro este una dintre cele mai vechi platforme online de parenting din Romania. Cu o vechime de 17 ani pe piata, copilul.ro a reusit sa faca cunoscute parintilor cele mai bune produse pentru copii si bebelusi. Multi parinti si-au crescut copiii urmand sfaturile specialistilor colaboratori (medici, psihologi, traineri etc), astfel incat copilul.ro a reusit sa castige increderea utilizatorilor, dar si a motoarelor de cautare care au indexat articolele, oferindu-le pozitii fruntase in topul cautarilor. 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre