Vitalact Immunity Junior – laptele care-i confera micutului tau energia necesara pe toata durata zilei

/ / Modificat: 2013-02-12
Vitalact Immunity Junior – laptele care-i confera micutului tau energia necesara pe toata durata zilei

Vitalact Immunity Junior, reprezinta combinatia unica de colostru si lactoferina, regleaza si stimuleaza actiunea sistemului imunitar, imbunatateste transportul si asimilarea fierului, asigura un aport energetic ridicat si stimuleaza  apetitul.

Laptele matern contine o serie de substante care ajuta la stimularea si imbunatatirea functionarii sistemului imunitar al copilului. Studii stiitifice recente au aratat ca alaptatul la san aduce o serie de beneficii pentru copil si anume: scaderea probabilitatii ca sugarul sa dezvolte infectii respiratorii, diabet, limfoame sau alergii, micsoreaza riscul de a deveni supraponderali la maturitate.

Daca esti mamica, Vitalact Immunity Junior iti vine in ajutor


Necesarul caloric al copilului se mareste odata cu dezvoltarea lui si cu cresterea in greutate. Astfel, laptele Vitalact Immunity Junior a fost dezvoltat de catre compania Ropharma pentru a asigura hrana de care micutul tau are nevoie si dupa implinirea  varstei de 1 an. Combinatia unica dintre lactoferina si lapte colostru garanteaza dezvoltarea si sustinerea sistemului imunitar al copilului si permite organismului sa lupte mai usor impotriva virusurilor, bacteriilor sau ciupercilor.

De ce trebuie sa-i oferi micutului tau Vitalact Immunity Junior?


Principalele substante active ale laptelui Vitalact Immunity Junior sunt lactoferina si colostrul. Impreuna cu toate celelalte ingrediente, ele sunt necesare asigurarii aportului de vitamine si nutrienti necesari micutului tau.

Lactoferina are rol multifunctional si face parte din sistemul de aparare al organismului. Principalul beneficiu al lactoferinei este reprezentat de capacitatea ei de a asigura transportarea si asimilarea fierului in organism. Aceasta substanta este indicata mai ales in cazurile de anemie care pot aparea odata ce alaptarea materna a fost incheiata. Alte efecte al consumarii lactoferinei includ beneficii antibacteriene, antivirale, antitumorale, antiinflamatoare si imunomodulatoare. De asemenea, lactoferina contribuie la reglarea cresterii si diferentierii celulelor, la inhibarea biofilmelor bacteriene si ajuta la cresterea si dezvoltarea corecta a oaselor precum si a florei intestinale.

Colostrul, cea de-a doua substanta importanta regasita in laptele Vitalact Immunity Junior, are proprietati unice si esentiale in dezvoltarea si cresterea copilului. Este bogat in imunoglobuline, citokine si factori de crestere, contine anticorpi, vitamine si minerale, precum si alti nutrienti in proportii si combinatii unice. El are un continut mare in minerale precum sodiu, potasiu, calciu si fosfor, in proteine, dar totusi scazut in carbohidrati (cum ar fi lactoza) sau in grasimi. Mai mult decat atat, colostrul combate o mare parte dintre viitoarele alergii alimentare ale copilului, proteinele din compozitia lui asigura mentinerea unui nivel de glicemie echilibrat, are efect laxativ si contine o multime de celule vii care protejeaza copilul de agenti patogeni.

Combinatia unica a laptelui praf cu lactoferina si colostru asigura copiilor o alimentatie completa, complexa si echilibrata iar mamele ar trebui sa ia in considerare includerea unui astfel de produs in alimentatia copiilor, produs care poate influenta pozitiv dezvoltarea si sanatatea lor ulterioara.

Cum ii administrezi micutului tau Vitalact immunity Junior?


Cutiile Vitalact Immunity Junior contin fiecare cate 400 de grame de lapte praf si cate o mensura nesterila. Mensura plina reprezinta echivalentul a 4.4 grame de lapte praf. Modul de preparare al laptelui consta in dizolvarea a 3 mensuri pline de lapte praf in 90 ml apa fiarta si racita. in acest fel, se vor obtine aproximativ 100 mL de lapte praf reconstituit. Produsul nu trebuie administrat copiilor care prezinta intoleranta la lactoza.


Pretul unei cutii de Vitalact Immunity Junior este de 23,5 RON.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Imunitate copii Alimente intarire sistem imunitar Formule de lapte praf

Articole recomandate

Citeste si despre