Zgomote puternice copii

Cum protejezi auzul copilului tau?

Cum protejezi auzul copilului tau? Copilul tau este expus zilnic la sunete si zgomote care depasesc cu mult nivelul maxima admis de decibeli pentru protejarea auzuluil Poluarea fonica a castigat mult teren in fata altor forme de poluare si a ajuns sa fie in fruntea celor mai periculoase tipuri de poluare pentru sanatate. Auzul copilului este extrem de sensibil si vulnerabil si risca sa fie afectat mai usor decat la adulti. Iata cum sa il protejezi!
Cum afecteaza zgomotele puternice auzul copilului?
Copilul are un auz mult mai sensibil si vulnerabil decat adultul. Ei sunt predispusi la pierderea auzului indusa de zgomot. Afectiunea se dezvolta gradual, asimptomatic doar din cauza supraexpunerii la zgomote...

Zgomotele si copiii, cand sunt o problema?

Zgomotele si copiii, cand sunt o problema? Zgomotele puternice la care sunt supusi uneori copii le poate afecta serios auzul. Specialistii sustin ca apar consecinte atat in dezvoltarea fizica si psihologica, cat si in procesele de invatare sau in comportamentul lor. Poluarea fonica are efecte nocive inca din timpul sarcinii la fat si se accentueaza dupa nastere, pe masura ce creste.

In multe cazuri parintii nici nu constientizeaza ca expun copiii unor zgomote prea puternice pentru varsta lor. Bebelusii sunt cei mai afectati, dar si copiii mai mari au de suferit.

Zgomotele albe sunt considerate cele care au un efect calmant asupra bebelusilor. Uneori parintii sunt sfatuiti sa se foloseasca de zgomote albe pentru...Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul