Ulei ciubotica cucului infertilitate

Ciubotica-cucului este una dintre plantele autohtone cu efect medicinal in tratarea multiplelor afectiuni. uleiul realizat din aceasta planta ajuta la combaterea infertilitatii femeii.

Uleiul de ciubotica-cucului, tratament pentru infertilitate

Uleiul de ciubotica-cucului, tratament pentru infertilitate Ciubotica-cucului este una dintre plantele autohtone cu efect medicinal in tratarea multiplelor afectiuni. Uleiul realizat din aceasta planta ajuta la combaterea infertilitatii femeii. Descrierea plantei Ciubotica-cucului sau Primula officinalis este o planta micuta de maxim 30 de cm inaltime care creste in special in regiunile muntoase. Se mai gaseste si sub alte denumiri populare ca: cizma-cucului, talpa-gastei, tata-caprei, tata-oii, tata-vacii, anghelina, anghicel etc. Ea infloreste primavara, in luna mai, iar culoarea florilor este galben-aurie. Ce proprietati are? Partile medicinale cae se folosesc de la ciubotica-cucului...Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul