Tratament schizofrenie copii

Schizofrenia este o afectiune cronica si nu se poate vindeca complet, insa cu cat este depistata mai repede cu atat calitatea vietii copilului este substantial imbunatatita. medicamentele antipsihotice si psihoterapia sunt 2 componente importante ale terapiei.

Schizofrenia la copii

Schizofrenia este o boala psihica cronica extrem de serioasa care afecteaza copilul atat in gandire, cat si comportamental. Desi are o incidenta destul de rara in randul copiilor, aceasta poate aparea si la varste fragede, desi debutul ei este mai des intalnit la varsta adolescentei spre adulta. Simptomele si semnele schizofreniei difera un pic de cele ale adultilor, de aceea este important sa stii sa recunosti aceasta boala. Ce este schizofrenia? Schizofrenia este o boala psihica cronica extrem de grava care afecteaza felul in care gandeste, simte si se comporta o persoana. Bolnavul schizofrenic deosebeste cu greutate intre real si imaginar si isi imagineaza tot felul de...Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul