Sofat in sarcina

Sarcina nu este o boala care sa te retina din a face lucruri care iti plac. in mare parte a sarcinii nu exista niciun motiv pentru care sa nu trebuiasca sa urci la volanul masinii.

Sofatul in timpul sarcinii, indicat sau nu?

Sofatul in timpul sarcinii, indicat sau nu? Sofatul este una dintre dilemele gravidelor cand vine vorba de siguranta sarcinii. Sarcina nu este o boala, dimpotriva, ea reprezinta o perioada minunata din viata ta. Este adevarat ca ea impune o serie de restrictii pe masura ce burtica creste si se apropie data nasterii. Este oare si condusul masinii una dintre ele? Este sofatul sigur in sarcina? In mare parte a sarcinii nu exista niciun motiv pentru care sa nu trebuiasca sa urci la volanul masinii. Singurul lucru care ar putea fi destul de incomod la inceputul sarcinii (in special in primul trimestru) este faptul ca va trebui sa faci opriri dese la toaleta pe parcursul calatoriilor. Sau pentru a-ti intinde picioarele atunci...Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul