Petrecere copii ziua nationala a romaniei

Petrece alaturi de copilul tau ziua nationala a romaniei mergand cu el la parade si alte evenimente special organizate cu prilejul ei. invata-l traditiile si insufla-i patriotismul.

Explica-i copilului semnificatia zilei de 1 Decembrie!

Explica-i copilului semnificatia zilei de 1 Decembrie! Ziua de 1 Decembrie este una plina de incarcatura istorica pentru romanii de pretutindeni. Este Ziua Nationala a Romaniei. Copiii mici care inca nu au pasit pe portile scolii si la orele de istorie nu vor sti exact ce anume se intampla intr-o astfel de zi. Si atunci cum explici copilului semnificatia ei? Ia un glob pamantesc pentru copii sau un atlas si identifica-i pe el tara noastra Daca este la o varsta foarte mica, ajuta-l sa isi faca o idee despre ce inseamna ideea de tara, granita, cum e localizata pe harta, punandu-i degetelul si aratandu-i pe harta unde este Romania. Spune-i ca acolo undeva se afla si el! Vorbeste-i despre steagul Romaniei si despre semnificatia lui Porneste de...Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul