Pericol fumat copii

De ce e important sa vorbesti cu copilul despre fumat?

De ce e important sa vorbesti cu copilul despre fumat? Discutia despre fumat cu copilul, inca de la varste fragede, are un rol esential in prevenirea acestui obicei daunator sanatatii. Potrivit statisticilor, in prezent, unul din sapte copii se apuca de fumat inainte de implinirea varstei de 15 ani, iar previziunile specialistilor sunt si mai sumbre. Iata de ce este important sa vorbesti cu copilul despre fumat si cum sa o faci corect! Discutia despre fumat cu copilul, o arma puternica importiva tigarilor Stabilirea unei baze puternice de comunicare si mentinerea unor linii deschise in acest sens reprezinta cea mai buna cale prin care poti tine copilul cat mai departe de acest viciu. Informarea copilului cu privire la efectele...

Discutia despre fumat/tigari cu copilul, cum si cand?

Discutia despre fumat/tigari cu copilul, cum si cand? Discutia despre fumat sau tigari este extrem de importanta in combaterea pericolelor la care sunt supusi copiii in scoli. Astazi copiii incep sa fumeze inca de pe bancile scolii generale, iar fara o discutie timpurie despre importanta evitarii acestui viciu si a riscurilor la care sunt supusi, risti ca urmatorul consumator de tigari sa fie copilul tau!

Oferirea unor informatii esentiale copilului despre efectele fumatului si riscurile la care se supun, precum si stabilirea unor reguli clare poate fi cheia succesului in a-l tine departe de tentatia tigarilor. Discutia despre tutun si efectele lui trebuie inceputa de la varste mici, cam de pe la 4 anisori.

De ce fumeaza...Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul