Gravida singura

Ti-ai dorit din tot sufletul sa fii mama, indiferent de faptul ca esti sau nu casatorita sau daca ai un partener stabil. sau poti fi unul din cazurile mai putin fericite in care ramai singurica chiar in timpul sarcinii. nu este nicio problema! poti face fata cu brio sarcinii!

Provocari ale sarcinii cand esti o gravida singura

Provocari ale sarcinii cand esti o gravida singura Ti-ai dorit din tot sufletul sa fii mama, indiferent de faptul ca esti sau nu casatorita sau daca ai un partener stabil. Sau poti fi unul din cazurile mai putin fericite in care ramai singurica chiar in timpul sarcinii. Atunci cand esti gravida si nu ai un partener langa tine te coplesesc o multime de ganduri si habar nu ai cum vei face fata maternitatii de una singura? Nu trebuie sa o iei ca pe o drama! Iata cum faci fata provocarilor sarcinii si statutului de "viitoare mamica singura"! Esti inspaimantata, confuza si nu stii ce sa faci - respira adanc si gandeste rational! Te regasesti in starile de mai sus, nu-i asa? Mai primesti si cateva reprosuri de la prieteni sau rude cum ca...

Alte articole despre:  mama singura


Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul