Urmareste-ne:

Gag bebelusi

Reflex de gag este o reactie fireasca si o parte importanta a procesului de invatare a copilului sa manance si alte alimente in afara de lapte. mamicile trebuie, insa, sa deosebeasca inecul de reflexul de gag. gagul este zgomotos, copilul se inroseste, tuseste, lacrimeaza, scoate mancarea afara sau chiar vomita. cand caile respiratorii sunt partial blocate copilul incepe sa tuseasca.

Reflexul de gag la bebelusi

Reflexul de gag la bebelusi Reflexul de gag este un mecanism de aparare al organismului si inseamna tendinta de a impinge mancarea afara atunci cand aceasta este aproape de caile respiratorii. La bebelusi, reflexul de gag apare adesea, in special in timpul diversificarii, si este total diferit de cel pe care il resimt adultii.  La copii, reflexul de gag apare mai des deoarece punctul in care se declanseaza este situat mult in fata pe limba, comparativ cu adultii.  Cum diferentiezi reflexul de gag de inec Foarte important este insa sa se faca diferenta intre reflex de gag si inec. Desi micutii prezinta aproape aceleasi simptome, sunt doua reactii total diferite, inecul fiind foarte...Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul