Urmareste-ne:

Ciuperci umplute cu cascaval

Ciuperci umplute cu cascaval

Ciuperci umplute cu cascaval Ciupercile sunt bogate in vitamine (A, C, D si complexul B) si minerale (magneziu, zinc, fosfor, fier, potasiu), motiv pentru care nu trebuie sa lipseasca din alimentatia familiei tale si nici din dieta copilului mic, de peste 1 an, aflat in plina dezvoltare. Iata cum sa prepari ciupercile astfel incat sa fie pe placul celor dragi! INGREDIENTE - 16 ciuperci Champignon;
- 1 sau 2 catei de usturoi, dupa gust;
- 8 felii de cascaval afumat sau clasic de la Hochland, in functie de preferinte;
- o ceapa mare;
- crutoane;
- o legatura de patrunjel proaspat;
- sare si piper. MOD DE PREPARARE Preincalzeste cuptorul la 200 grade. Spala ciupercile apoi taie-le...

Alte articole despre:  ciuperci umplute retete cu cascaval


OK

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Detalii aici

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:


Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Creeaza cont! sau Urmareste-ne pe Facebook!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul