Urmareste-ne:

Bebelus mers probleme

Varsta de la care bebelusul da semne ca incepe sa mearga variaza de la un copil la altul. totusi, daca observi ca micutul tau continua sa se tareasca sau sa mearga de-a busilea chiar si la varsta de 18 luni, fara a da niciun semn ca poate sa faca primii pasi, atunci este cazul sa apelezi la un medic.

Bebelusul nu merge deloc in picioare, ce e de facut?

Bebelusul nu merge deloc in picioare, ce e de facut? Varsta de la care bebelusul da semne ca incepe sa mearga in picioare variaza de la un copil la altul. Totusi, daca observi ca micutul tau continua sa se tarasca sau sa mearga de-a busilea chiar si la varsta de 18 luni, fara a da niciun semn ca poate sa faca primii pasi, atunci este cazul sa apelezi la un medic. Majoritatea specialistilor spun ca mamele intra in panica fara motiv cand vine vorba de primii pasi ai copilului lor. Daca un bebelus nu merge pana la varsta de 18 luni este un lucru neobisnuit, dar nu neaparat patologic sau problematic. Care sunt cauzele pentru care bebelusul nu poate merge? Daca un bebelus este dezvoltat normal din punct de vedere fizic, dar are probleme in...Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul