Draga parinte, esti pregatit sa iubesti intelept? Smart Love e in Romania

Logo-smart-love

Smart Love e noul concept creat pentru parinti, lansat oficial in Romania, brand al organizatiei CEUMED (Central European Medical), companie internationala gandita pentru a descoperi nevoile reale ale oamenilor si a oferi ceea ce e cu adevarat necesar in vietile lor.

Depunem eforturi in fiecare zi pentru a oferi parintilor produse care sa reprezinte solutii inteligente si inovatoare pentru problemele reale de zi cu zi.

smartlove

Smart Love e dictat de sloganul 'iubeste intelept', declarand mesajul 'ii ajutam pe cei cu inima mare, dar care isi asculta si mintea', oferind solutii si produse pentru parintii care depun efoturi sa ofere la randul lor cele mai bune experiente pentru familiile lor.

Publicul nostru tinta e format din parintii mereu in cautarea celor mai bune solutii pentru linistea si fericirea bebelusilor lor, in cautarea sfaturilor si confirmarilor primite de la alti parinti din comunitate si celor care vor in permanenta sa-si imbunatateasca expertiza de parenting.

Viziunea noastra este sa construim pozitiv si transparent brandul Smart Love, pe care orice parinte sa-l asocieze cu o anumita nevoie intr-o anumita etapa din cresterea copilului, de la nastere si pana la varsta scolara.

Momentan, in Romania, Smart Love inglobeaza 3 produse pentru 3 probleme des intalnite la bebelusi:

  • Sudocrem: crema protectoare, cu o traditie de peste 80 de ani, leader pe mai multe piete europene (UK, Irlanda, Germania, Ungaria), castigatoare a multiple premii Superbrands, Practical Parenting. Sudocrem este ideala dupa schimbarea scutecelor, pentru iritatii sau alte probleme de piele.

spiridel-Sudocrem-articol

  • Infacol: produs anti-colici, care ajuta la eliminarea gazelor in exces fiind in acelasi timp neutru fata de organism datorita neabsorbabilitatii din tractul digestiv. Infacol este solutia care poate ajuta copiii sa doarma linistiti. Astfel parintii au nopti mai calme, deci zile mai vesele.

infacol

  • Nosko: aspirator nazal inovator, care imbina eficienta similara aspiratoarelor profesionale din spital cu usurinta in utilizare si curatare superioara altor produse de pe piata. Nosko este o solutie sigura, igienica, menita sa pastreze zambetul copiilor fericiti.

nosko

Produsele se gasesc in farmacii si drogherii, nu necesita prescriptie medicala. Daca apar manifestari neplacute adresati-va medicului de familie sau farmacistului. In viitor, Smart Love va continua sa lanseze produse menite sa usureze si sa faca viata mai frumoasa atat micutilor, cat si parintilor si bunicilor.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri

Copilul.ro

Alaturi de tine pentru a creste copii cu dragoste si incredere. Nu iti promitem ca iti vom rezolva problemele, dar iti promitem ca nu va trebui sa le faci fata singura.

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:


Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul