Am doi baieti minunati

/ / Modificat: 2011-10-19
Am doi baieti minunati

Mami Catalina1985
Copilasii Razvan si Rares


Sunt mamica a 2 baieti, unul de 3 ani si unul de 1 an. Cu Razvan, am avut sarcina usoara si de ce mi-a fost frica nu am scapat. Sotul meu pleca foarte des din localitate si s-a intamplat sa intru in travaliu cand el era la Bucuresti, asa ca am chemat taxiul si fara sa anunt pe nimeni, am plecat singura la spital unde, dupa vreo 5 ore, am nascut.

Cand am sunat sa-mi anunt parintii ca au un nepotel de 3700 grame, mama a crezut ca fac misto si mi-au zis ca sunt nebuna, ca trebuia sa-i anunt, sa fie cineva langa mine.

A trecut timpul, iar Razvan a implinit 1 an si 3 luni. Atat de mult mi-am mai dorit un copil, incat am ramas iar insarcinata. De data asta nu a mai fost atat de usor.

Sotul a plecat din tara si 4 luni am ramas doar eu cu baiatul. Am fost internata, fiindca era sa pierd sarcina din cauza ridicatului si probabil a stresului. Am zis ca fie ce o fi, daca Dumnezeu vrea ca bebe sa vina pe lume, va veni, daca nu, nu.

Si au trecut lunile, a venit si sotul acasa si, totodata, a venit si timpul sa nasc. Eram programata pe 5 mai sa-mi provoace nasterea, dar eu nu mai puteam, nu mai aveam rabdare, abia ma miscam.
mama_bebe_nou_nascut

Nu mai aveam rabdare

 Razvan avea nevoie de mine si am mers atat de mult pe jos incat seara m-au luat contractile si dimineata am pierdut dopul gelatinos. Asta se intampla sambata dimineata pe 1 mai.

M-am internat, doctorita mea nu era in localitate si, fiind weekend, nu prea era nimeni prin spital, in afara de doctorii de garda, care erau cu treburile lor.

Vazand ca stau degeaba in spital si ca bebe nu vine, duminica dimineata, pe 2 mai, am inceput sa circul din nou: urcam si cobaram scari, ma plimbam pe coridor de ameteam pe toata lumea, pana cand contractile mele au inceput sa fie regulate.

O moasa extraordinara

 Am rugat o asistenta sa cheme un doctor pentru ca eu aveam deja dureri, eram la 3 cm dilatatie. Atunci m-au mutat in sala de nasteri si de acolo timpul a trecut foarte repede.

Asta se intampla pe la ora 19:30. Problema mare era ca toti cei 3 doctori erau in cezariene si pe mine nu avea cine sa ma asiste, dar mi-a dat Dumnezeu o moasa extraordinara, care si-a facut treaba exemplar.

doi_baieti_fratiM-a ajutat enorm, rupandu-mi apa la dilatatie 8 si cand i-am zis ca bebe vrea sa vina, m-a pus sa imping si am impins. Rares s-a nascut la 21:45, era atat de mic! Avea 3150 grame, era frumos si flamand ca-si sugea manutele.

Momente unice

Am plans de fericire! La prima nastere nu am trait aceleasi emotii si nu-mi pot explica de ce!  Am trait niste momente unice, numai cine da nastere unui copil poate sa simta asa ceva! Am 2 baieti minunati, sunt sufletul meu, la 26 de ani sunt o femeie implinita.

Imi doresc enorm de mult si o fetita, dar nu chiar acum, poate peste  4-5 ani. Doamne-Doamne ne va trimite si o surioara pentru baietii meu, dar pana atunci sa fim sanatosi!



Povestea ta de sarcina poate aparea aici!

Trimite-ne povestea ta pe e-mail la info@copilul.ro sau posteaz-o pe blogul tau si trimite-ne link-ul.

Nu uita sa ne trimiti pe mail si fotografii cu tine in timpul sarcinii si cu bebelusul tau!


Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Povesti sarcina Moasa Dragoste mama al doilea copil

Articole recomandate

Citeste si despre