Anda Adam, pregatita sa fie din nou mama: „A zis ca vrea gemeni”

/ / Modificat: 2022-08-22
Anda Adam, pregatita sa fie din nou mama: „A zis ca vrea gemeni”

Anda Adam s-a logodit cu iubitul ei, Yosif Eudor Mohaci, si pare pregatita sa fie din nou mama, acum ca Evelin a crescut. Cei doi traiesc o frumoasa poveste de dragoste, dar anuntul cu data nuntii se lasa asteptat. Totusi, cantareata si logodnicul sau se gandesc deja la copii.

„Vreau sa fac si copilasi, pote inca doi. Poate fac si nunta. El vrea sa mi-o «coaca» si eu i-o «coc» lui cu doi copii. Evelin vrea doi, un fratior si o surioara. Gemeni  zis ca vrea. Daca asa o vrea Dumnezeu, poate avem noroc”, a declarat Anda Adam intr-un interviu pentru un post TV.

Foarte atenta cu silueta ei si dornica sa fie mereu fit, Anda Adam i-a surprins pe multi cu anuntul legat de copii. Faptul ca si-a gasit, insa, linistea si fericirea in bratele lui Yosif o face sa gandeasca, e pare, mult mai deschis. Cei doi s-au logodit in toamna lui 2021, la Cappadocia, in Turcia.

Pleaca Anda Adam din Romania?

Yosef Eudor Mohaci este stabilit de mai mult timp in Elvetia si, cu toate ca traiesc o poveste de iubire intensa, cantareata nici nu vrea sa auda de posibilitatea de a pleca din Romania.

„Tatal meu este in Australia, mama in New York. Daca voiam sa ma mut, eram mutata si paramutata, eram cetatean al oricarui stat doream e. Pe mine m-a tinut foarte legata de tara muzica mea. De ce m-as muta acum in Elvetia?”, a punctat Anda Adam.

FOTO: Facebook

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Dragoste mama al doilea copil

Articole recomandate

Citeste si despre