Peripetiile lui Dovlecel

/ / Modificat: 2013-05-25
Peripetiile lui Dovlecel

graviduta_munteMamica Mirela_Crasmaru


graviduta_munteMamica Mirela_Crasmaru

Bebe Luca Matei


Va saluta cu drag in flacau minunat si nazdravan pe numele lui Luca Matei si mamicuta lui Mirela! Povestea noastra este foarte frumoasa si plina de peripetii. O sa v-o relatam si voua. Stiu ca de obicei mamele sunt cele care povestesc insa de data aceasta am sa va povestesc eu, micutul Luca, alias "Dovlecel".

 

Mami si tati s-au cunoscut in anul 2008, in septembrie, pe internet (si uite ca parintii mei se iubesc si acum, in ciuda tutror rautatilor care li s-au spus). In 4 iulie - da, da ati auzit bine, de Ziua Americii (stiu si eu cate ceva)  - s-au cununat civil, iar cum isi doreau tare mult un bebelus, mi-am facut aparitia in burtica lui mami in sepembrie 2009.


Mami si-a dat seama imediat ca ceva se intampla, deoarece a poftit o bere (ea care nu bea niciodata). Si instinctul ei nu s-a inselat! In data de 19 octombrie la ora 5 dimineata (cand inca toata lumea dormea), mami striga in gura mare de a trezit toata familia cu vestea ei!

Am fost foarte cumintel in burtica lui mami, dar pe la 25 de saptamani i-am dat cateva emotii, insa nu din vina mea. Doamne-Doamne ne-a ajutat si ne-am facut bine. Dar pe la 38 de saptamani nu am mai avut rabdare si am vrut sa-i cunosc pe parintii mei care toata ziua ma mangaiau si imi vorbeau atat de suav.

bebe_nou_nascut_1De la o maternitate la alta

Cand a venit ziua sa mergem la doamna doctor care a avut grija de noi pe timpul sarcinii, ia-o de unde nu-i! A sunat-o mami toata ziua, insa niciun raspuns. A condus-o nasa mea la materninate, insa acolo nu era aproapre nimeni (pe atunci era carantina la maternitate). Am ajuns acolo, nici macar o asistenta, un medic, absolut nimeni... nici portarul nu era la postul sau.

De aici am mers la alta materninate unde mami m-a adus pe lume, dupa 6 ore de travaliu, insa cum imi tot povesteste ea, a uitat de tot cand m-a vazut! O mogaldeata mica de 49 de cm si 3100 de grame. Dar e tare mandra de mine, caci doamnele asistente mi-au dat nota 9.

Primul care a aflat de veste a fost tati, care a sunat la maternitate, ingrijorat ca mami nu-i da niciun semn de viata. Apoi bunica mea, care facuse noapte alba si a plans de grija noastra, ca intr-un final toata lumea sa fie enorm de fericita de venirea mea!

bebe_blond_zambetAcum sunt un flacau mare, pe 3 iunie implinesc 1 anisor! Primul in aceasta lume pe care incerc sa o descopar si sa o inteleg. Off... Multe batai de cap mai au si adultii astia... Ce bine este sa fii mic! Eu sunt Luca cel voinic si va pupacesc dulce pe toti, iar mami pot sa spun ca radiaza de fericire in jurul meu!

Povestea nasterii tale poate aparea aici!

Trimite-ne povestea ta pe e-mail la info@copilul.ro sau posteaz-o pe blogul tau si trimite-ne link-ul.

Nu uita sa ne trimiti pe mail si fotografii cu tine in timpul sarcinii si cu bebelusul tau!




Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Povesti nastere Povesti sarcina

Articole recomandate

Citeste si despre