Moasa

Moasa este cea care ofera sprijin medical pe perioada sarcinii, nasterii si chiar si dupa nastere.

Am doi baieti minunati

Am doi baieti minunati Mami Catalina1985
Copilasii Razvan si Rares

Sunt mamica a 2 baieti, unul de 3 ani si unul de 1 an. Cu Razvan, am avut sarcina usoara si de ce mi-a fost frica nu am scapat. Sotul meu pleca foarte des din localitate si s-a intamplat sa intru in travaliu cand el era la Bucuresti, asa ca am chemat taxiul si fara sa anunt pe nimeni, am plecat singura la spital unde, dupa vreo 5 ore, am nascut.

Cand am sunat sa-mi anunt parintii ca au un nepotel de 3700 grame, mama a crezut ca fac misto si mi-au zis ca sunt nebuna, ca trebuia sa-i anunt, sa fie cineva langa mine.

A trecut timpul, iar Razvan a implinit 1 an si 3 luni. Atat de mult mi-am mai dorit un copil, incat am ramas...

Doula. Moasa psihologica (emotionala) a gravidelor

Doula. Moasa psihologica (emotionala) a gravidelor Doula este denumirea greceasca pentru "femeie care serveste o alta femeie", care ofera ingrijire sau "mameste" o alta femeie. Ea este ceva mai mult decat o moasa si sprijinul unui psiholog la un loc si ajuta femeile gravide sa faca fata mai bine sarcinii, nasterii si perioadei postpartum imediate. Este un mentor spiritual si psihologic in aceasta calatorie minunata care se finalizeaza cu statutul mandru de a fi mamica. Ce este o doula si care este rolul ei? Doula sau "moasa psihologica sau emotionala" a gravidelor se refera la acea persoana specializata in nasteri care ofera sprijin fizic, medical, spiritual si psihologic, dar si informational mamicilor inainte, in timpul si dupa...Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul