Dragostea fratiorului mai mare

/ / Modificat: 2015-08-06
Dragostea fratiorului mai mare

sugar_frate_mai_mareMamica andreea_tatarus
Scolarul Costin si bebe Mihai Darius Cristian

Am devenit mama pentru prima data acum 11 ani si aproape 6 luni. Eram tineri, la inceput de cariera, sotul cadru militar, fiind detasat la o UM din Dobrogea. Acest lucru nu ne-a umbrit bucuria.

Costin a venit pe lume in decembrie 1999. A fost o nastere usoara, el un bebelus cuminte. A crescut mare si frumos sub stricta supraveghere a parintilor si a bunicilor materni. Toata lumea ma sfatuia sa mai fac un copil, ca am ajutor si e un mare avantaj. Nici nu vroiam sa aud!

frumusete_sarcina_1
Dupa 10 ani am inceput sa imi doresc al doilea copil. Am hotarat impreuna cu sotul sa mai facem un copil. Bineinteles ca am cerut si parerea lui Costin. A fost foarte reticent reprosandu-ne ca nu am facut copil cand trebuia, ca diferenta de varsta sa fie mai mica. Am rosit, dar am recunoscut ca avea dreptate. Soarta a facut ca lucrurile sa nu decurga asa cum ne-am propus. Cel putin la inceput.
 
Vestea celui de-al doilea bebelus

Nu reuseam sa mai raman insarcinata. Au urmat controale, investigatii si se pare ca totul era bine. Dupa un an de asteptari si foarte multe incercari, cand nu mai speram, iata ca minunea s-a produs. Nu imi venea sa cred!

baietel_nou_nascutAm facut 3 teste. Am fost in culmea fericirii si pe data de 12 ianuarie 2011 s-a nascut minunea numita Mihai Darius Cristian, pe care fratiorul lui mai mare cu 11 ani il divinizeaza.

A fost o sarcina usoara, fara greturi, fara probleme. Am mers la serviciu cat de mult am putut, eu fiind o persoana cu foarte multa energie. Abia asteptam fiecare ecograf pentru a vedea iar minunea din burtica mea.

Acasa ajunsa vizionam CD-urile si analizam pozele zile in sir. Il iubeam pe micut cu totii, ii vorbeam si ii cintam pregatindu-l pentru intalnirea cu noi. Am avut o nastere usoara si dupa 2 zile am parasit spitalul venind acasa cu micuta comoara.

Multumesc lui Dumnezeu pentru minunile din viata mea!

Povestea sarcinii tale poate aparea aici!

Trimite-ne povestea ta pe e-mail la info@copilul.ro sau posteaz-o pe blogul tau si trimite-ne link-ul.

Nu uita sa ne trimiti pe mail si fotografii cu tine in timpul sarcinii si cu bebelusul tau!


Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Povesti sarcina Dragoste mama al doilea copil

Articole recomandate

Citeste si despre