Se deschide un nou sezon de vizite in fabrica Danone din Bucuresti pentru micii scolari

/ / Modificat: 2015-10-19
Se deschide un nou sezon de vizite in fabrica Danone din Bucuresti pentru micii scolari

Danone a dat startul la inscrieri pentru programul de vizite "Vino acasa la Danone" dedicate scolarilor din ciclul primar. Portile fabricii din Bucuresti se vor deschide si in acest an scolar pentru ca micutii vizitatori sa aiba parte de o experienta educativa si distractiva de neuitat.

Aventura lor incepe ca o poveste. Inca de la poarta fabricii fac cunostința cu Vacuta Draguta, mascota care le spune bun venit chiar de la intrare. Apoi, prichindeii intra direct “in paine” (sau, mai potrivit, “in iaurt”), invatand despre drumul laptelui de la fermele partenere romanesti pana la fabrica, despre cum se transforma laptele proaspat in iaurt, cum producem zilnic un million de iaurturi de cea mai buna calitate, dar si despre cat de importanta este o alimentatie echilibrata si care este rolul lactatelor in cadrul acesteia. 

In cadrul vizitelor la Danone, copiii fac un tur al fabricii, pornind de la sectia de primire lapte crud, continuand in sectia de ambalare unde pot vedea cum paharele de iaurt prind viata direct pe linia de fabricatie, iar la final cunoscandu-l pe faimosul Vasilica, robotul harnic care se ocupa de ultima etapa de ambalare.

copii_fabrica_danone

Programarile pentru vizite se realizeaza online, pe site-ul www.danone.ro/cunoaste_danone/vino_acasa_la_danone prin completarea formularului. 

Proiectul vizitelor pentru copii in fabrica a inceput in urma cu cativa ani, ca parte din programul "Vino acasa la Danone", compania dorind sa ofere consumatorilor posibilitatea de a cunoaste cum se produc zilnic iaurturi simple, cu fructe sau cu cereale, pentru toate gusturile.

Pana acum, peste 5000 mii de copii au trecut poarta fabricii din Colentina ca sa descopere magia din spatele unui pahar de iaurt.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre