Bilant la Maternitatea Isis

/ / Modificat: 2012-01-03
Bilant la Maternitatea Isis

La o luna de la inceperea campaniei "Interventii ginecologice gratuite in sistemul privat", 115 femei au fost tratate chirurgical gratuit in spitalul privat Isis. Pacientele au fost diagnosticate cu histerectomie, ovarectomie, incontinenta urinara, prolaps genital, diverse afectiuni ale colului uterin etc.

Cele mai practicate interventii chirurgicale au fost cele de extirpare a fibroamelor si chisturilor ovariene. Femeile care s-au adresat medicilor ginecologi, cu varste cuprinse intre 18 si 45 de ani, au considerat campania un prilej de redobandire a statusului fizic si un cadou in prag de Sarbatori. Venite inclusiv din afara judetului Constanta, pacientele s-au bucurat ca astfel si-au recapatat sanatatea si ca au primit ingrijiri la standarde europene.


Isis este primul spital privat din tara care a lansat un proiect social prin care asigura tratament chirurgical gratuit. Intitulata "Interventii ginecologice gratuite in sistemul privat", campania se adreseaza pacientelor asigurate medical. Initiatorul si sustinatorul acestui program este medicul Mohamed Zaher, managerul spitalului privat.


Potrivit reprezentantilor unitatii medicale constantene, femeile care isi doresc sa se inscrie in campanie trebuie sa se programeze telefonic pentru un consult de specialitate. Daca exista indicatia de operatie, medicii ginecologi vor recomanda investigatii premergatoare interventiei chirurgicale, costurile acestora fiind suportate integral de Isis Medical Center.


Costul unei interventii chirurgicale in spitalul Isis este de aproximativ 1000 de euro, bani pe care, in cadrul acestei campanii, Isis ii suporta integral, pacienta platind doar internarea, 300 lei pentru o zi. Pacientele vor fi supravegheate permanent de un cadru medical si vor primi alimentatie personalizata, stabilita de medicul nutritionist. Costul include medicatia pe intreaga perioada de spitalizare.


Pacientele vor trebui sa se prezinte la medic cu dosarul de investigatii (EKG si consult cardiologic) si analize efectuate anterior, adeverinta de salariat sau talonul de pensie, precum si dovada platii asigurarii de sanatate.


Pentru a facilita femeilor cu afectiuni ginecologice accesul la serviciile medicale si a se bucura cu adevarat de atentia unor specialisti, doctorul Mohamed Zaher, managerul spitalului Isis a anuntat ca programul "Interventii ginecologice gratuite in sistemul privat" se prelungeste si in 2012.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Sanatate Sanatate mama Sanatate femei Interventie chirurgicala

Articole recomandate

Citeste si despre