Interventii ginecologice gratuite in sistemul privat

/ / Modificat: 2011-11-15
Interventii ginecologice gratuite in sistemul privat

Pentru ca accesul in clinicile private este limitat in tara noastra din motive financiare, Isis Medical Center din Constanta vine in intampinarea femeilor diagnosticate cu afectiuni ginecologice si relanseaza campania "Interventii ginecologice gratuite".

Incepand cu data de 15 noiembrie 2011, in primul spital privat din Constanta, echipa de medici este pregatita sa asigure interventii chirurgicale gratuite pacientelor asigurate medical.

Femeile trebuie sa se programeze telefonic pentru un consult de specialitate. Daca exista indicatia de operatie, medicii ginecologi vor recomanda investigatii premergatoare interventiei chirurgicale, costurile acestora fiind suportate integral de Isis Medical Center.

Se vor efectua in acest regim interventii chirurgicale din sfera ginecologica: histerectomie, ovarectomie, extirparea chistului ovarian/fibromului uterin, tratamentul incontinentei urinare, prolapsul genital si toate afectiunile colului uterin.

Costul unei interventii chirurgicale in spitalul Isis este de aproximativ 1000 de euro, bani pe care Isis ii suporta integral, pacienta platind doar internarea. Costul unei zile de internare este de 300 lei. Pacientele vor fi supravegheate permanent de un cadru medical si vor primi o alimentatie personalizata, stabilita de un medic nutritionist. Costul include si medicatia pe intreaga durata de spitalizare.

Pacientele vor trebui sa se prezinte la medic cu dosarul de investigatii si analize efectuate anterior, adeverinta de salariat sau talonul de pensie, precum si dovada platii asigurarii de sanatate.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Sanatate femei Sanatate mama Interventie chirurgicala Maternitate

Articole recomandate

Citeste si despre