15 semne ca esti norocoasa sa fii casatorita cu un barbat ca sotul tau

/ / Modificat: 2017-10-12
15 semne ca esti norocoasa sa fii casatorita cu un barbat ca sotul tau

Uneori, dupa ce fac pasul cel mare, unii barbati uita sa isi mai alinte sotiile si sa le arate ca le iubesc la fel de mult ca la inceput.

Te-ai casatorit, insa, cu barbatul ideal daca are urmatoarele calitati:

1. Te pune pe primul loc

Chiar daca este innebunit dupa copiii vostri, chiar daca isi iubeste si isi respecta parintii si chiar daca are o sumedenie de responsabilitati la serviciu, tu esti cea care conteaza cel mai mult pentru el. Are grija sa nu te simti neglijata si isi gaseste mereu timp pentru tine.

2. Poti vorbi cu el despre orice

Increderea pe care o ai in partenerul tau este nemarginita, simti ca ii poti povesti absolut orice fara sa te simti in vreun fel stanjenita. El ia in serios ceea ce ii spui, nu te desconsidera si incearca sa iti ofere cele mai bune sfaturi. Nu te temi sa iti spui opiniile, pentru ca el nu te judeca, ci discuta cu tine, va impartasiti parerile unul altuia.

3. Stie exact ceea ce iti place

Iti da tie felia de pizza cu cele mai multe masline, alege o destinatie de concediu la mare, pentru ca stie cat de mult iubesti apa, are grija sa iti pregateasca cafeaua cu mult zahar... iar lista ramane deschisa. El stie intotdeauna ceea ce iti place, pentru ca te cunoaste foarte bine si vrea sa iti faca pe plac.

4. Te priveste intr-un anume fel

Felul in care se uita la tine spune totul despre cat de indragostit este, caci in privirea lui se vede intotdeauna cat de mult te adora.

5. Ii simti lipsa

Cand este plecat simti ca iti lipseste ceva, iar atunci cand vine acasa golul din stomac dispare si te simti in siguranta.

6. Atractia sexuala dintre voi inca este puternica

Iti doresti sa faci dragoste cu el la fel de mult ca la inceputul relatiei. Partidele voastre de amor nu au devenit doar o simpla rutina odata cu trecerea timpului, ci s-au imbunatatit.

7. Nu incearca sa te schimbe

Un om care te iubeste te accepta exact asa cum esti si nu va incerca niciodata sa te schimbe, nu te va critica constant pentru actiunile tale.

8. Te cucereste in fiecare zi

Faptul ca v-ati casatorit nu inseamna pentru el ca esti un teritoriu cucerit. Din contra, el iti aduce cate o dovada de iubire in fiecare zi, incearca sa faca gesturi frumoase, de la un buchet de flori, pana la surprize mai mari.

9. Crede in visurile tale

Cand ii impartasesti visurile tale, el crede cu tarie in ele si te face si pe tine puternica, sa crezi ca le poti duce la indeplinire si ca nimic nu este imposibil.

10. Iti spune "te iubesc"

Uneori nu numai faptele, ci si cele doua cuvinte, "te iubesc", sunt tot ceea ce isi doreste o femeie sa auda ca sa se simta protejata, apreciata, dorita, iubita. Daca sotul tau face asta, esti o femeie norocoasa.

11. Prefera sa stea cu tine

Pentru el momentele cu adevarat relaxante sunt cele petrecute in doi, chiar daca doar stati pe canapea si va uitati la un serial. Daca prefera sa stea alaturi de tine in loc sa iasa la o bere cu baietii sau sa mearga la un meci, considera ca esti o femeie extraordinar de norocoasa.

12. Te face sa iti doresti sa fii cea mai buna

Nu este genul de barbat care te preseaza sa faci anumite lucruri, insa prin exemplele pe care ti le da te face sa iti doresti sa fii cea mai buna in ceea ce faci, te face sa iti doresti sa evoluezi. Atunci cand ceva nu iti iese are grija sa te incurajeze sa mergi mai departe. Daca gresesti nu iti spune "ti-am spus eu sa nu faci asa!".

13. Se straduieste sa fie sotul perfect

Chiar daca isi petrece 10-12, chiar 14 ore la serviciu, mult peste norma de lucru, el nu vine acasa morocanos si nu incearca sa te faca sa te simti vinovata cu ceva. Din contra, sta si petrece timp si cu tine, te asculta, ba chiar mai are puterea sa iti dea o mana de ajutor si la bucatarie. Cum sa nu il iubesti pentru asta?

14. Tine cont de parerile tale

Cand ii spui ceva nu ii intra pe o ureche si ii iese pe cealalta, ci tine cont de parerea ta, pentru ca nu vrea sa te supere.

15. Evita cearta

In orice cuplu exista neintelegeri, insa el stie sa rezolve totul fara cearta, ci in urma unor discutii constructive. Are intotdeauna rabdare sa iti asculte argumentele.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Relatie cuplu Comunicare cuplu

Articole recomandate

Citeste si despre