BEBE TEI a deschis cel de-al doilea magazin din Bucuresti

/ / Modificat: 2013-04-24
BEBE TEI a deschis cel de-al doilea magazin din Bucuresti

"Dedica-ti timpul copilului tau, noi facem restul"

BEBE TEI, cel mai nou concept de magazin pentru mame, bebelusi si copii, a inaugurat in aprilie 2013 un nou magazin in incinta Centrului Comercial Militari Shopping. Punand la dispozitie un spatiu generos, BEBE TEI ofera posibilitatea de a face cumparaturi intr-un loc special, cu preturi accesibile si o mare varietate de produse pentru clientii sai.

"BEBE TEI este noul cuvant in materie de trend, calitate si servicii pentru copiii dumneavoastra. Noi stim exact ce recomandari sa va facem in materie de cumparaturi pentru cei mici si va asiguram de cele mai bune alegeri", a declarat Afrodita Pircalabescu, Director Magazin BEBE TEI Militari Shopping.

Mamele si viitoarele mamici sunt invitate sa se familiarizeze cu produse destinate perioadei de sarcina si post-sarcina oferite de branduri prestigioase precum Avent, Tommee Tipee, Beurer.

Pentru cei mici, parintii pot descoperi in magazinul BEBE TEI cele mai avangardiste produse: carucioare, patuturi, sisteme de monitorizare, dispozitive de tratare a aerului, biberoane sau roboti de bucatarie oferite de marci precum MIMA, PEG PEREGO, INGLESINA, GRACO, COSATTO, 4 MOMS, CHICCO, MACLAREN.

Pentru copii, BEBE TEI a pregatit cele mai frumoase jucarii si centre de activitati, balansoare si premergatoare de la marci consacrate: BRIGHT STARTS, BUBBLE BOUNCER, TINY LOVE, KINDER KRAFT SI CHICCO.

Pe o suprafata comerciala de peste 1000 m2 va asteapta o gama variata de peste 6.000 de produse la cel mai bun raport calitate-pret. Accesul usor in magazin si locurile de parcare gratuite va vor asigura confortul cumparatorilor pentru a beneficia de sesiuni de shopping cat mai placute.

Noul magazin BEBE TEI din Centrul Comercial Militari Shopping va invita sa descoperiti gamele complete de produse oferite de MIMA, PEG PEREGO, INGLESINA, GRACO, COSATTO, 4MOMS, CHICCO, MACLAREN, QUINNY, NUNA,  ROMER BRITAX, MAXI COSI, ABC DESIGN, CASUAL PLAY, BERTONI, RECARO, KIDDY, KINDER KRAFT, JOYE.

Adresa: Centrul Comercial Militari Shopping, B-dul Iuliu Maniu nr. 560A, Bucuresti

Telefon: 0737.344.203

Orar: L-V 8-21:S 9-21;D 10-20

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre