Clubul Copiilor

/ / Modificat: 2014-10-13
Clubul Copiilor

Incepand de sambata, 4 octombrie, Bucuresti Mall da tonul distractiei pentru juniori la Clubul Copiilor.

In aceasta toamna, primul centru comercial modern din Bucuresti a pregatit un program special dedicat prichindeilor sub egida Clubul Copiilor. in fiecare sambata, in Atrium, cei mici vor avea parte gratuit de distractie cu animatori deghizati in personajele lor indragite din povesti, face painting, muzica si dans. Mai mult, pe pusti ii asteapta spectacole de magie cu Paco si teatru de papusi cu trupa Bi Ba Do.

In spatiul dedicat Clubului Copiilor, in fiecare sambata, intre orele 12:00 si 14:00, vor avea loc, alternativ, spectacole de magie si de teatru de papusi, fiecare durand aproximativ o ora. 

Daca intr-un weekend este randul magicianului Paco sa-i amuze pe cei mici cu trucuri, jonglerii, numere ce implica iepuri si porumbei, dar si levitatie si multe altele, in urmatorul sfarsit de saptamana, trupa Bi Ba Do va trece pe scena. Ea a pregatit pentru cei mici spectacole de teatru cu papusi ce includ  "Capra cu trei iezi", "Pinocchio", "Cei trei purcelusi" si "Punguta cu doi bani".  

Dupa 15 noiembrie, Clubul Copiilor din Bucuresti Mall isi schimba conceptul: va continua cu noi programe pe gustul copiilor si cu momente speciale pentru cei mici. in fiecare weekend, centrul comercial va asezona experienta cumparaturilor facute de parinti aici cu distractia pe cinste pentru juniori. 

Programul complet pentru Clubul Copiilor va fi disponibil pe site-ul Bucuresti Mall (www.bucurestimall.com.ro), precum si pe pagina de Facebook a centrului comercial - www.facebook.com/bucurestimall 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Ateliere pentru copii

Articole recomandate

Citeste si despre