Pedimap.ro - drumul cel mai scurt catre sanatatea copilului tau!

/ / Modificat: 2014-10-01
Pedimap.ro - drumul cel mai scurt catre sanatatea copilului tau!

Te pregatesti sa fii mamica sau ai deja un bebe mic si esti in cautarea unui medic pediatru potrivit? Fie ca tocmai te-ai mutat si cauti un medic de familie cu competente pediatrice pentru copiii tai, fie ca vrei un medic pediatru nou, harta medicala pedimap.ro te va ajuta sa descoperi care sunt cabinetele cele mai apropiate de tine in Bucuresti si cat de repede poti ajunge la ele.

Creat special pentru parinti de catre compania farmaceutica Abbott si sustinut de Societatea Romana de Pediatrie, site-ul pedimap.ro reuneste cabinetele medicilor pediatri si ale celor de familie cu competente pediatrice din Bucuresti intr-o harta interactiva, intuitiva, gratuita si usor de folosit. Informatiile care se vor regasi pentru fiecare cabinet in parte includ specializari, competente, experienta, dar si fotografii din cabinet.

Pedimap.ro foloseste Geolocation, o aplicatie cu ajutorul careia poti afla care sunt cele mai apropiate cabinete fata de locul in care te afli, imediat ce il specifici. Iar daca doresti pur si simplu sa afli cabinetele dintr-o anumita zona, poti plimba usor cursorul pana la locatia dorita. Cabinetele de pediatrie si cele de medici de familie cu competente pediatrice sunt semnalate diferit,  pentru a-ti usura selectia.

Mai mult decat atat, pedimap.ro are un buton special pentru cautari de urgenta, care iti va spune unde se afla cele mai apropiate spitale si institutii medicale cu unitate primire Urgente si ce dotare de aparatura medicala au.

Foloseste cu incredere pedimap.ro si afla drumul cel mai scurt catre sanatatea copilului tau!

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre