Copilul.ro

Jocuri educative

Jocuri care-i invata pe copii comportamente potrivite Jocuri care-i invata pe copii comportamente potrivite
Jocul este cea mai distractiva, dar si iscusita metoda de a-ti invata copilul bunele maniere. Teoria si predica nu functioneaza la varste mici, de aceea trebuie sa gasesti acele tehnici de educatie si disciplina pentru care micutul isi arata interesul. Iata cateva tipuri de jocuri amuzante din care micutul invata cum sa se poarte frumos!
Jocuri de grup Nu conteaza tipul de joc atata timp cat micutul tau se invarte printre copii. Integrarea lui in grupuri si organizarea unor competitii care presupun reguli il ajuta sa descopere ce este cooperarea, fair-play-ul, sa nu-i intrerupa pe cei care vorbesc, spiritul de echipa, sa isi astepte randul si alte reguli elementare de comportament

Publicitate:

© 2009 copilul.ro. Toate drepturile rezervate.
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea copilul.ro si nu pot fi preluate fara acord scris. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa info@copilul.ro.