Invitatie la pictura

/ / Modificat: 2015-04-09
Invitatie la pictura

Sambata, 18 aprilie, de la ora 11.00, Plaza Romania ii invita pe cei mici sa picteze un perete lung de 10 metri situat la noua intrare din bulevardul Timisoara. Copiii vor lucra sub indrumarea faimoasei artiste Mirela Traistaru.

La mijlocul lunii februarie a fost inaugurata noua intrare sudica a Plaza Romania, care leaga mall-ul de bulevardul Timisoara, una din cele mai populate artere din Bucuresti, avand un numar anual de vizitatori de aproximativ 12 milioane. 

Noua intrare se conformeaza conceptului mall-ului, definit de dialogul puternic dintre spatiile interioare ale proiectului si spatiul urban al orasului Bucuresti. Tocmai de aceea, echipa de management a Plaza Romania si-a dorit ca noua intrare sa beneficieze de aportul artistic al copiilor din comunitate, care sunt asteptati pe 18 aprilie sa decoreze dupa placul lor un perete lung de 10 metri. Toate materialele pentru pictura vor fi puse la dispozitia juniorilor de catre Plaza Romania. 

Cei mici vor lucra alaturi de clasa de pictura a artistei Mirela Traistaru - alcatuita din copii cu varste intre sase si 10 ani - , toti juniorii care vor picta peretele beneficiind de indrumarea ei. Lucrarile Mirelei Traistaru, care au participat la numeroase expozitii, deopotriva de grup si personale, figureaza in colectii private din 19 tari din Europa, Asia, Africa si America, iar renumele ei nu se limiteaza la picturi si desene. 

Artista e faimoasa si pentru activitatea ei de scenografa si de designer de costume pentru televiziune, teatru si productii cinematografice, dar si pentru participarea la numeroase festivaluri internationale, la bienalele din Cairo ÅŸi Beijing, prezentari de moda, simpozioane si ateliere de creatie. Totodata, Mirela Traistaru s-a remarcat in domenii precum body art, happening, media si lucrari monumentale.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Evenimente pentru copii

Articole recomandate

Citeste si despre