Bebelusul cu doua capete, nascut la Spitalul Elias, a murit la scurt timp dupa nastere

/ / Modificat: 2021-01-21
Bebelusul cu doua capete, nascut la Spitalul Elias, a murit la scurt timp dupa nastere

Un bebelus cu doua capete a fost nascut, miercuri, la Spitalul de Urgenta Elias, din Capitala. Bebelusul a murit la scurt timp dupa nastere, conform unor surse din spital. Reprezentantii Spitalului Elias au facut urmatoarele precizari:   

"In urma aparitiei in mediul public a unor informatii confidentiale cu privire la nasterea unui fat malformat in maternitatea SUU Elias, fapt ce a dus la interesul neavenit al mass-media, conducerea spitalului face urmatoarele precizari:   

1. Familia implicata doreste discretie deplina asupra evenimentului. Prin urmare, nu vor exista comentarii cu privire la acesta.   

2. Deoarece imaginile din sala de operatie, destinate exclusiv specialistilor, au fost difuzate in mediile sociale, incalcand grav obligatia de pastrare a confidentialitatii, in spital se va derula o ancheta interna pentru a lamuri circumstantele care au permis aceasta". 

In ultimul deceniu doar doua cazuri de copii cu acest fel de malformatie au fost adusi pe lume, unul in Brazilia, in 2011 si unul in India in 2014, relateaza Gandul. Sansele de supravietuire sunt in general minime.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre