Vladimir Draghia a devenit tatic pentru a doua oara. Numele unic pe care il va purta fetita lui

/ / Modificat: 2022-09-08
Vladimir Draghia a devenit tatic pentru a doua oara. Numele unic pe care il va purta fetita lui

Vladimir Draghia este in culmea fericirii. Sotia lui, Alice Cavaleru, a nascut marti, 6 septembrie, cea de-a doua fetita a cuplului, iar anuntul a fost facut de cei doi parinti, prin intermediul retelelor de socializare. Vladimir si sotia sa au publicat prima imagine din maternitate cu bebelusul, care va purta un nume cu totul si cu totul deosebit.

La fel ca in cazul primei fetite, care poarta un nume deosebit, si mezina familiei a primit doua prenume originale. Fetita, despre care Vladimir Draghia a dezvaluit ca a fost conceputa de Revelion, se numeste Alegra Nova.

„Alegra Nova Draghia – o noua bucurie in viata noastra. O minune perfecta, facuta de Anul Nou, nascuta pe 6 septembrie 2022. Bine ai venit pe lume, Nova! Te iubim infinit”, a scris actorul, in dreptul primei imagini cu el, sotia lui si bebelusul.

Cea de-a doua fetita a familiei s-a lasat asteptata ceva timp, dupa cum au dezvaluit chiar parintii ei, in urma cu cateva luni. Cuplul isi dorea de aproximativ un an al doilea copil, insa bebelusa s-a lasat asteptata, facandu-i sa creada ca se confrunta cu probleme de fertilitate.

O sarcina foarte diferita de prima

Vladimir si Alice au aflat ca vor fi din nou parinti, in timpul unei vacante in Thailanda, in care sotia actorului s-a confruntat cu greturi si nu a putut sa manance decat mancare pentru copii. Alice a povestit, la un moment dat, ca a doua sarcina a fost foarte diferita de prima.

„S-a tot lasat asteptat, dar pe mine m-a invatat viata ca toate se intampla la timpul lor. Desi aveam senzatia ca stiu deja ce ma asteapta, am aflat ca daca in prima sarcina a fost usor, nu inseamna ca o sa te simti la fel de bine si la a doua. Eram in Thailanda cand am aflat, mi-am facut un test. Mancam numai mancare thailandeza si dupa ce am aflat, cam la trei zile, s-au instalat greturile si n-am mai putut sa mananc nimic.

Am mancat doar din meniul pentru copii! A fost foarte diferit fata de sarcina cu Zora. Primul trimestru mi-a fost greata non-stop, zi si noapte. Mancam la 2 noaptea.”, a povestit Alice, in urma cu cateva luni, la Teo Show.

„N-a fost intamplator, de data asta (…), ajunsesem sa ne dorim destul de tare inca un copil, cam de un an de zile. Noi credem ca are cumva legatura cu stresul, infertilitatea. Imediat ce am putut sa ne relaxam putin s-a intamplat minunea. Am rezolvat-o si pe asta in ianuarie, mi-am luat o grija”, a completat, la randul sau, taticul Vladimir Draghia.

FOTO: Facebook

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Copii vedete Tatici fetite

Articole recomandate

Citeste si despre