Trucuri secrete prin care Kate Middleton isi calmeaza copiii in public

/ / Modificat: 2020-12-10
Trucuri secrete prin care Kate Middleton isi calmeaza copiii in public

Viata familiei regale depaseste ceea ce vedem in presa. Fiecare dintre membri trebuie sa respecte o serie de reguli si indatoriri pentru a mentine prestigiul Coroanei, inclusiv cei mai mici membri ai familiei.

Astfel, pentru a putea face fata oricarei provocari care poate aparea in timpul unui eveniment public la care trebuie sa participe impreuna cu copiii, Kate Middleton si printul William au niste tehnici secrete prin care reusesc sa calmeze crizele de furie ale copiilor. Iata cateva dintre acestea:

Pastrarea calmului

Kate Middleton si alte mame din familia regala sunt constiente de faptul ca tantrumurile sunt normale, deoarece micutii inca invata sa-si gestioneze emotiile.

In primul rand, Kate a invatat sa isi controleze foarte bine propriile emotii. Isi pastreaza calmul in orice situatie, chiar daca este in public. Este foarte apropiata de cei trei copii ai sai si isi doreste ca ei sa fie calmi, linistiti si rabdatori in orice situatie, nu numai pentru a oferi o imagine buna publicului.

Afectivitate continua

Ducesa de Cambridge a fost vazuta facand un gest afectuos fata de cei trei copii ai sai atunci cand acestia sunt in public. Isi asaza mana pe capul lor sau pe umar. Este gest de caldura care ii calmeaza si ii anunta ca totul este bine atunci cand sunt obositi sau nerabdatori.

Ofera pauze copiilor

copiii au nevoie de pauze

Familia regala are o viata agitata! Copiii familiei nu pot tine pasul cu ritmul pe care il au adultii. La fel ca alti copii, si cei din familia regala pot deveni nelinistiti si obositi in timpul evenimentelor publice. Prin urmare, li se permite sa ia pauze atunci cand au nevoie.

Trebuie remarcat faptul ca au o bona care ii insoteste in timp ce parintii continua sa isi desfasoare activitatile zilnice.

Le distrage atentia

Copii precum George, Charlotte si Louis inca se familiarizeaza cu protocolul regal si invata despre indatoririle lor in cadrul Coroanei. Pentru a-i ajuta pe micutii ei cu asta, Kate gaseste o modalitate de a le abate atentia atunci cand incep sa-si piarda rabdarea. De exemplu, ea cauta ceva care sa-i distreze, astfel incat sa nu se supere.

Metoda de calmare a crizei: ascultare activa

Este o metoda activa recomandata de terapeutii copiilor. Consta in a te apleca sau a te plasa la aceeasi inaltime cu copiii atunci cand ai o conversatie cu ei.

Metoda de calmare a crizei: ascultare activa

De asemenea, este important sa mentineti contactul vizual si sa nu-i intrerupeti, deoarece isi exprima sentimentele.

Acest lucru este benefic intrucat copiii se simt auziti si intelesi. In acest fel, ei isi dau seama ca atentia este concentrata asupra lor, ceea ce le permite sa-si exprime mai bine emotiile si sa nu-si piarda calmul. Printul William si Kate fac frecvent asta.

Taguri Calmare copil

Articole recomandate

Citeste si despre