Stephan Pelger, poveste emotionanta de viata. A fost infiat la 1 an si a primit o educatie stricta. Ce nu avea voie sa faca in copilarie

/ / Modificat: 2023-06-10
Stephan Pelger, poveste emotionanta de viata. A fost infiat la 1 an si a primit o educatie stricta. Ce nu avea voie sa faca in copilarie

Celebrul designer Stephan Pelger a fost gasit mort in curtea atelierului sau in urma cu cateva zile. Creatorul de moda sufera de ani buni de depresie si in urma cu cateva luni abia se externase dintr-un centru de dezintoxicare. Pentru ca avea insomnii, ajunsese sa ia 40 de pastile de zi. 

Stephan Pelger, poveste de viata cutremuratoare 

Stephan Pelger a fost infiat la varsta de 1 an, de un preot si o artista. Parintii adoptivi i-au dat o educatie aleasa, insa au fost si foarte structi. Nu avea voie sa se comporte oricum, ci dupa anumite reguli. Cu toate acestea, a avut o relatie speciala cu parintii sai adoptivi, pe care ii iubea enorm. 

„Eram, cred, vreo 11-12 copilasi intr-un singur pat. Mi-a zis mama ca am intins mainile, mi-a zis ca eram cel mai urat de acolo, dar gestul acela de a intinde mainile a facut-o sa se cutremure, m-a scos de acolo si asta a fost.

Nu stiu daca e o imagine in fantezie sau e reala, cert e ca tin minte ziua adoptiei, 13 decembrie, in urma cu 42 de ani. Imi aduc aminte culorile. Totul acolo era gri, negru, alb.Eu am avut o fobie de alb, de tot ce insemna halate. Incepeam sa urlu isteric. Probabil ca in minte mea, acele halate albe insemnau rau si violenta”, dezvaluia regretatul designer de moda.

Ce nu avea voie sa faca in copilarie 

Invitat in urma cu cateva luni in cadrul unei emisiuni TV Stephan Pelger a povestit despre copilaria sa si interdictiile pe care i le puneau parintii. Toate acestea l-au pregatit insa pentru viata si i-au fost de mare ajutor. 

Pe mama sa adoptiva o considera un inger si o iubea enorm. De asemenea, un respect profund avea si pentru tatal sau, chiar daca acesta era uneori mai sever si nu isi arata latura afectiva, nu il lua in brate si nici nu il saruta pe obraz. 

In emisiunea EGO Life, regretatul creator de moda a marturisit ca, pana la varsta de 18 ani, a trebuit sa respecte o regula stricta: nu avea voie sa iasa in fata familiei in pijamale.

„Am observat in familie ca noi, dimineata, nu aveam voie sa ne facem aparitia in pijama. Aceasta a fost regula (cu care am fost crescut – n.r.) 18 ani. Cand veneau musafiri… Era un alt secol”, s-a exprimat Stephan Pelger.

Cum le-a spus Stephan Pelger parintilor sai ca este homosexual 

Celebrul creator de moda a povestit la un moment dat cum le-a dat vestea parintilor sai ca este homosexual. Totul s-a intamplat pe cand acesta avea doar 13 ani. 

 ”Am luat o decizie intr-o duminica dupa slujba, adica foarte ciudata alegerea timpului. Nu le-am spus direct pentru ca nu stiam termenii, le-am zis nu o sa aveti niciodata nepoti. Mama zambea si tata m-a intrebat daca sunt bolnav. Nu ma asteptam la asemenea reactie, momentul acela este cel in care le sunt cel mai recunoscator.”, a declarat Stephan Pelger, in podcastul In Oglinda, in anul 2022.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Povesti de viata

Articole recomandate

Citeste si despre