Simona Gherghe, probleme cu fetita la gradinita. A fost sunata de educatoare

/ / Modificat: 2019-09-11
Simona Gherghe, probleme cu fetita la gradinita. A fost sunata de educatoare

Fetita Simonei Gherghe, Ana Georgia, a inceput gradinita, iar mamica a avut foarte mari emotii. Daca in prima zi lucrurile au decurs foarte bine, in cea de-a doua zi de gradinita fetita a cam plans. Iar fosta prezentatoare a fost foarte ingrijorata.

"Ana mea este in a doua zi de gradinita, l-am lasat pe Vlad acasa, si sunt in fata gradinitei, pentru ca avem urmatoarea situatie: a cam plans astazi. Diana, educatoarea, a cam reusit acum sa o linisteasca, ceva mai devreme plangea foartea tare. Am sunat-o video si i-am spus ca o sa vina mama sa o ia, a reusit sa se linisteasca, acum sunt in expectativa, sa vedem daca intru sa o iau sau daca astept si o sa fie ok. Nu vreti sa stiti ce in sufletul meu. Toate prietenele care au trecut prin asta mi-au spus sa fiu tare, sa rezist, pentru ca asa este in primele zile. Ieri a fost super bine, n-a plans deloc, a stat pana la ora 1, de la 9 si jumatate," a scris Simona Gherghe, pe retelele de socializare.

Simona Gherghe este casatorita cu Razvan Sandulescu si cei doi au impreuna doi copii, pe Ana Georgia si pe mezinul familiei, Vlad Ioan (4 luni).

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Simona gherghe

Articole recomandate

Citeste si despre