Simona Gherghe si-a botezat baietelul. Prima imagine cu chipul micutului sau

/ / Modificat: 2020-01-20
Simona Gherghe si-a botezat baietelul. Prima imagine cu chipul micutului sau

Simona Gherghe si-a crestinat baietelul, pe Vlad Ioan, nascut pe 10 mai 2019. Petrecerea a fost una foarte eleganta si a avut loc la un restaurant de lux din Bucuresti, unde au fost prezente doar persoane apropiate. Printre invitati s-a numart si Mirela Boureanu Vaida, care a intretinut atmosfera cu muzica sa. 

Nasii micutului au fost Vlad Petreanu si sotia lui, Ionela Nastase. 

Prima imagine cu chipul baietelului

Simona Gherghe a asteptat ca fiul sau sa fie crestinat pentru a face publica prima imagine cu acesta, desi multi dintre admiratorii sai o intrebau cum arata micutul Vlad.

"El este VLAD THE ONE!  Puiul nostru, a doua noastra minune, Vlad Ioan, proaspat crestinat!," a scris vedeta pe un cont de socializare.

botez simona gherghe

Simona Gherghe si sotul sau, Razvan Sandulescu mai au o fetita, Ana Georgia, in varsta de 2 ani. 

Daca acum este fericita si implinita datorita celor doi micuti ai sai, Simona Gherghe a marturisit ca a avut momente in care in crezut ca nu va putea avea copii.

"Mi-am pus multa vreme intrebarea daca nu cumva nu o sa pot sa am un copil, pentru ca a durat un an si ceva pana sa raman insarcinata. Practic, am ramas insarcinata in momentul in care am luat decizia sa facem aceasta procedura in vitro. Daca nu s-ar fi intamplat spontan, pe cale naturala, as fi apelat cu siguranta la aceasta procedura in vitro," povestea Simona Gherghe.

Probleme cu prima sarcina

Prezentatoarea s-a confruntat cu o mare problema la prima sarcina. In urma unor analize a descoperit ca era in prga de pancreatita.

"A fost o sarcina grea. Mi s-a recomandat o analiza si am descoperit ca pancreasul meu a obosit. Avea valori aproape de pancreatita. Daca nu descopeream problema, cine stie ce s-ar fi intamplat. Eram cu sarcina in 6-7 luni. Chiar era un pericol si pentru mine si pentru copil. Atunci am inceput sa tinut un regim drastic," povestea Simona Gherghe pentru Antena 3, la 10 luni de cand o aducese pe lume pe fiica sa.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Simona gherghe Fotografie

Articole recomandate

Citeste si despre