Atentie parinti! Un virus „tacut” afecteaza copiii. Simona Gherghe a ajuns cu fiul ei la Matei Bals

/ / Modificat: 2023-03-24
Atentie parinti! Un virus „tacut” afecteaza copiii. Simona Gherghe a ajuns cu fiul ei la Matei Bals

Baietelul Simonei Gherghe a avut nevoie de internare in spital si tratament cu perfuzii, din cauza unui virus. Daca in mod normal infectiile cu virusuri dau simptome specifice, de data aceasta nu a fost vorba despre asa ceva. Prezentatoarea TV a povestit ca starea copilului era buna, nu avea febra, ci doar ganglionii inflamati, insa analizele lui aveau valori alarmante.

In urma cu cateva zile, Simona Gherghe si-a ingrijorat fanii de pe retelele sociale, dupa ce a publicat o fotografie din spital. In imagine se vedea doar mana baietelului ei, Vlad, care avea o branula si un bandaj. Vedeta nu a dat atunci detalii cu privire la ce s-a intamplat, insa ulterior a revenit cu lamuriri.

Dupa ce pericolul a trecut si ea si baietelul s-au externat, prezentatoarea de la Antena 1 a povestit, pe retelele sociale, ce s-a intamplat. Ea a ajuns cu micutul la spital, dupa ce analizele lui aratau valori ingrijoratoare ale transaminazelor. Vlad, mezinul vedetei, s-a confrutat cu un virus „tacut”, dar foarte periculos, care nu a dat niciun fel de simptome, in afara de ganglionii inflamati. Simona Gherghe si-a dorit sa traga un semnal de alarma pentru parinti si a relatat intamplarea pe internet:

„Suntem acasa, dupa cateva zile grele, cu Vlad in spital. E prima experienta de genul asta, iar Vlad a fost tare curajos. Si rabdator. Pentru un copil cu o stare excelenta, fara febra, fara simptome, in afara de ganglioni inflamati, e greu sa rezisti cate 8, 10 ore pe zi, legat de o perfuzie. Ne-am internat la Institutul Matei Bals, pentru ca analizele lui Vlad erau extrem de proaste. Niste valori ale transaminazelor foarte mari, cauzate de un virus, care nu i-a dat alte simptome. A reactionat bine la tratamentul perfuzabil, asa ca suntem, din nou, acasa, la Ana si la tati”.

Ea a tinut sa mentioneze ca a fost placut surprinsa de experienta din spitalul Matei Bals, desi a avut o serie de idei preconcepute cu privire la internarea intr-un spital de stat:

„Va marturisesc ca, atunci cand am auzit de internarea la Bals, m-am panicat. Am avut prejudecati, legate de spitalele de stat, dar acum regret gandurile astea. S-au schimbat multe. Totul a fost impecabil la Bals, de la grija si priceperea oamenilor, la curatenie. Multumesc din suflet doamnei doctor Camelia Kouris, medicul care a avut grija de Vlad, cu atata empatie si caldura. Multumesc si medicilor de garda, doamnelor asistente si doamnelor infirmiere. Au o profesie tare grea, dar o fac cu pasiune si talent. E cel mai greu sa ai grija de copilasii bolnavi. Sa le intelegi plansul si frica, dar si suferinta parintilor… Multumesc si ma inclin! Si sa fim sanatosi!”, a transmis prezentatoarea TV, alaturi de cateva fotografii ca baietelul ei, din spital.

FOTO: Facebook

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Simona gherghe Virus Institutul matei bals Matei bals Virus copii

Articole recomandate

Citeste si despre