Simona Gherghe, momente dificile cu unul dintre copiii sai. Anunt emotionant facut din spital

/ / Modificat: 2023-03-21
Simona Gherghe, momente dificile cu unul dintre copiii sai. Anunt emotionant facut din spital

Simona Gherghe a fost inlocuita in fotoliul de prezentatoare a emisiunii de la Antena 1 din cauza unui eveniment neplacut pentru ea si familia sa. Vedeta trustului Intact a ajuns la spital cu unul dintre copii, iar situatia nu pare deloc „roz”.

Simona Gherghe a fost nevoita sa dea lumina reflectoarelor din casa „Mireasa” pe cea dintr-un salon de spital. Unul dintre copiii sai are probleme de sanatate a caror natura nu a fost dezvaluita.

Totusi, prezentatoarea a postat pe contul de Instagram un story in care se vede o manuta pansata si cu o branula si o perfuzie, in timp ce este ocrotita de mana grijulie a mamei sale. Un detaliu din imagine indica faptul ca Simona si copilul sau sunt internati la Institutul de Boli Infectioase „Matei Bals”.

Intr-o alta fotografie pentru fani, Simona Gherge a dezvaluit si ca sotul ei a tinut sa ii faca o surpriza intr-un moment atat de delica. „Ne-a adus tati si flori. Sa fie mai usor!”, a fost mesajul care a insotit imaginea cu un ghiveci cu trandafiri albi.

Momentele dificile vin dupa ce in urma cu doar cateva zile erau motive de sarbatoare in familia Simonei Gherghe. De 8 Martie, prezentatoarea de la Antena 1 a avut un maraton de serbari: prima la mezinul Vladi, iar cea de-a doua la gradinita Anei, fetita ei cea mare:

„A fost asa o zi frumoasa (...) A fost un festival de lacrimi, la serbarea Anei. Poate si pentru ca e ultimul 8 martie la gradinita. De la anul, Ana mea mica, Nuchi a mea merge la scoala... Nu stiu cand au trecut anii astia, parca as vrea sa mai ramana asa mici, desi ei se straduiesc zilnic sa ne arate cat de mari s-au facut”.

FOTO: Instagram

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Simona gherghe Simona gherghe copii Vedete copii Mamici celebre

Articole recomandate

Citeste si despre