Sase celebritati care nu si-au dorit copii si au explicat motivele

/ / Modificat: 2022-10-26
Sase celebritati care nu si-au dorit copii si au explicat motivele

Declaratiile facute recent de catre Delia, care a explicat de ce nu isi doreste sa aiba copii, au creat un val de reactii in mediul online. In timp ce unii au inteles-o si i-au respectat decizia, au existat si numeroase critici. De la persoane publice pana la simpli utilizatori de internet, multa lume a simtit nevoia sa emita pareri cu privire la maternitate.

Delia nu este insa singura vedeta care a ales o viata fara copii. Numeroase staruri de la Hollywood au ales sa nu devina parinti, dintr-un motiv sau altul. Unii s-au concentrat pe cariera si au stiut ca daca ar avea copii, ar ajunge sa ii neglijeze, pentru a face cariera. Altii au considerat ca lumea in care traim nu este un loc suficient de bun pentru a aduce pe lume copii, iar altii pur si simplu nu s-au vazut in postura de a renunta la viata lor pentru a se dedica 100% unui bebelus. Iata momentele in care vedetele au vorbit cat se poate de sincer despre motivele pentru care nu isi doresc mostenitori!

„Nu stiu, dar cred ca ar trebui felicitati oamenii care nu fac (n.r. copii), toata lumea face si suntem foarte multi. Chiar nu mai avem nevoie sa fim foarte multi. Ne-am atins scopul, ne-am inmultit foarte mult, e plina planeta de noi. Si nu suntem prea simpatici, facem mult rau, consumam multa hrana, facem rau, poluam. De ce sa fac?! Inca unul? Lasa sa nu fie. Nu stau eu asa bine fara stres?! Fara obligatii?! Dar nu plec eu de acasa si ma intorc cand vreau?! Dar nu fac eu in viata asta ce vreau eu?! Vrei complicatii? Fa un copil”, a fost declaraČ›ia cu care Delia a inflamat spiritele in online-ul din Romania.

Multe vedete din afara au vorbit deschis despre motivul pentru care nu au vrut copii

Cantareata Miley Cyrus crede ca a alege sa nu faci copii este o dovada de iubire de sine:

„Se spune ca noi, femeile, trebuie sa contribuim la perpetuarea speciei. Atunci cand decidem ca nu vrem sa facem asta, sunt judecate. Daca nu vrei sa ai copii, oamenilor le pare rau de tine, te compatimesc ca si cum nu ai fi capabila sa oferi dragoste. Atunci de ce suntem invatati ca daca iubim pe cineva trebuie sa il punem pe primul loc? Daca ne iubim pe noi, atunci ne punem pe primul loc”, a declarat Miley pentru o revista celebra.

Ellen DeGeneres a recunoscut ca nu a fost gata sa isi asume riscuri:

„Atat eu, cat si partenera mea ne-am dorit copii. Dar nu este suficient sa iti doresti. A avea un copil este un angajament pe termen lung si este riscant. Daca se intampla ca cel mic sa nu fie talentat sau cum ti-ai dorit?”

Helen Mirren a considerat ca nu are instinct matern, desi iubeste copiii:

„Pur si simplu nu mi-am dorit. Nu am niciun fel de instinct matern. Si nu cred ca e ceva neobisnuit. Sunt fericita ca nu am copii. Dar iubesc copiii si am o familie”.

Celebra Oprah Winfrey considera ca nu ar fi fost deloc o mama buna:

„Nu as fi fost o mama buna pentru copiii mei. Nu am rabdare absolut deloc. Am rabdare pentru catei, dar asta e cu totul altceva!”.

Actrita Jennifer Aniston a spus ca „materialul de mama” trebuie sa fie ceva natural:

„Unele femei sunt facute pentru a fi mame si sotii. Cred ca asta vine natural. Mie nu mi se intampla asa ceva. Viitorul nu este conditionat de copii. Nu exista un moment exact in care sa stii ca trebuie sa faci copii”.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Copii celebritati Femei celebre

Articole recomandate

Citeste si despre