Raluca Moianu, o mama extrem de mandra. Fiica ei a intrat cu 10 la facultate: "Vrea sa fie magistrat"

/ / Modificat: 2023-07-26
Raluca Moianu, o mama extrem de mandra. Fiica ei a intrat cu 10 la facultate:

Raluca Moianu este o mamica tare mandra. Fiica ei, Mara, i-a facut o bucurie uriasa. A intrat la Facultatea de Drept cu nota 10. Inca de mica, Raluca Moianu ii spunea fiicei sale Blonda, iar acum, dupa examentul de la facultate, ii spune Blonda de la Drept. 

”Atunci cand era mica o alintam Blonda. Acum, dupa examenul de admitere la Universitatea Bucuresti, pot sa ii spun Blonda de la drept. Multumesc, my Precious”, a scris Raluca Moianu pe o retea de socializare.

Visul Marei este sa devina magistrat, desi Raluca Moianu dorea sa aleaga meseria de notar. 

„Vrea sa fie magistrat. Eu as vrea sa fie notar. E numai decizia ei. Sper din tot sufletul ca examenul sa nu fie foarte greu, sa reuseasca sa intre la facultate. Apoi ca facultatea sa nu fie una extrem de grea incat sa nu faca fata. Sper din tot sufletul sa isi gaseasca drumul. Daca ea are nevoie de sprijin, eu am sa fiu acolo. Nu ma amestec, fiindca sunt deciziile ei, e viata ei”, marturisea Raluca Moianu pentru Unica.ro, inainte ca fiica ei sa fie admisa la Universitatea Bucuresti.

Desi relatia celor doua nu a fost intotdeauna una roz, Raluca Moianu a marturisit ca au trecut peste toate incercarile, iar acum au o relatie speciala. 

Chiar daca astazi au o relatie frumoasa si legatura lor a fost zdruncinata, la un moment dat, de anumite incercari, spunea Raluca despre relatia cu fiica ei. „Intotdeauna exista, mai ales in pre-adolescenta. Am depasit cumva etapa. Pe la 13, 14 ani e o perioada dificila, fiindca ei sunt inca mici, dar se cred mari, iar deciziile pe care le ia un parinte nu sunt intotdeauna populare. Atunci e complicat. Am depasit momentul, are 18 ani. E mare deja si ma scoate la cafea”, mai spunea Raluca Moianu pentru sursa citata. 

  • Surse: unica.ro, a1.ro, libertatea.ro
  • Foto: Instagram

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Vedete copii Copii celebritati

Articole recomandate

Citeste si despre