Rita Muresan, marturii tulburatoare despre accidentul care i-a marcat viata fiicei sale

/ / Modificat: 2023-07-30
Rita Muresan, marturii tulburatoare despre accidentul care i-a marcat viata fiicei sale

Rita Muresan a vorbit deschis despre un moment de cumpana care i-a marcat viata fiicei sale, Rebeca. Amintirile sunt dureroase, iar vedeta marturiseste ca s-a simtit ani buni vinovata pentru accident.

Rita Muresan a avut o viata presarata cu multe cumpene. Creatoarea de moda recunoaste, insa, ca cea mai mare a fost un accident foarte grav suferit de fiica ei, accident urmat de o serie de operatii complicate. Au trecut 15 ani de atunci, iar Rita Muresan vorbeste cu greutate despre momentele cele mai negre din viata sa, dupa ce o masa cu blat de marmura de 80 de kilograme i-a sfaramat un brat fiicei sale, iar ea, o persoana inclinata spre spiritualitate si religie, si-a vazut zdruncinata credinta in Dumnezeu.

"Nu am putut sa inteleg. Eu tineam toate posturile, rugaciuni, mers la biserici, tot ce trebuia in mod crestinesc. Nu am inteles de ce a trebuit copilul meu sa treaca prin asta. Atunci am fost suparata pe Dumnezeu. A tinut vreo trei luni aceasta suparare, timp in care Rebecca a facut doua operatii, cred. Am fost nu suparata, ci foarte suparata. Nu intelegeam de ce. Eu, om bun, tineam posturile, 40 de zile de Paste, 40 de zile de Craciun, postul Sfintei Maria. Ma intrebam de ce Dumnezeu nu mi-a dat mie, de ce a trebuit sa sufere copilul meu", a declarat Rita Muresan pentru Fanatik.ro.

Cea mai mare cumpana, misiunea vietii ei

Rita Muresan marturiseste ca dupa ce s-a mai linistit si s-a reintors catre spiritualitate a inteles ca Rebecca a avut o misiune:

"Ulterior, explorand mai mult partea spirituala, mi-am dat seama ca ea a avut o misiune, de a salva acel copilas. In secunda aceea durerea era prea mare pentru mine, ca mama. Nu puteam sa vad stanga de dreapta. Ulterior, cautand, mi-am dat seama ca acel moment a facut parte din misiunea ei de viata. Fiecare dintre noi avem o misiune, iar asta a fost misiunea ei: sa salveze acel copil. Cine stie, poate in alta viata el a salvat-o pe ea".

Rita Muresan, macinata de vinovatie

Creatoarea de moda a recunoscut ca multi ani dupa accident a fost marcata de un profund sentiment de vinovatie:

"Sentimentul de vinovatie a durat cativa ani. Dar nu de vinovatie ca nu eram atunci langa ea, ci de vinovatie ca nu mi-am ascultat instinctul. Eu nu am vrut sa o las la petrecerea respectiva, am vrut sa o iau la Istanbul. Dar Rebeca a insistat sa mearga la ziua colegei ei de banca. Pe de alta parte, ca se intmpla atunci sau alta data, tot se intampla, pentru ca plata karmica se face intre doua suflete".

FOTO: Facebook

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Vedete copii Copii celebritati

Articole recomandate

Citeste si despre