Baiatul Monicai Anghel, operat de urgenta. Vedeta a renuntat la concerte, pentru a fi alaturi de el

/ / Modificat: 2023-07-29
Baiatul Monicai Anghel, operat de urgenta. Vedeta a renuntat la concerte, pentru a fi alaturi de el

Monica Anghel este destul de discreta atunci cand vine vorba despre viata de familie. Cantareata vorbeste rar despre sotul si fiul ei, insa din cand in cand, le povesteste fanilor anumite situatii prin care trece. Recent, fiul cantaretei a avut parte de o accidentare care l-a trimis pe masa de operatie. Aviv, in varsta de 11 ani, si-a fracturat piciorul in trei locuri si a fost nevoie de interventia medicilor.

Mama lui a povestit ca a trecut prin mari emotii pana cand si-a vazut fiul recuperat. A renuntat la toare angajamentele profesionale pe care le avea, pentru a fi alaturi de el. Baiatul a trebuit sa stea cu piciorul in ghips timp de o luna, dupa care a inceput sa faca recuperare, pentru a se vindeca complet. Monica Anghel a povestit ca baiatul si-a fracturat piciorul in urma unui accident banal, dupa ce a alunecat pe iarba umeda.

„Aviv a avut un accident banal, era iarba uda, a alunecat nu stiu cum, a avut fractura de peroneu, maleola si tibie. A avut piciorul in ghips o luna si ceva. I-au pus doua tije, acum a inceput recuperarea, o sa mergem la bazin. I-a fost foarte greu si lui si noua. Am renuntat la concerte, la tot, ca sa am grija de el. El e cel mai important, eu sunt mana de fier, sotul meu ii face toate poftele, daca ne certam de la ceva, de la asta ne certam”, a declarat Monica Anghel, la Antena Stars.

Baiatul Monicai Anghel este pasionat de sport

Desi practica mai multe tipuri de sport, nu o astfel de activitate i-a cauzat probleme, ci un accident banal. Intr-un interviu acordat in trecut, Monica Anghel spunea ca fiul ei face miscare atat singur, cat si alaturi de ea. Aviv inoata, merge la karate si practica echitatia. Mama lui este constienta ca sportul este esential pentru un stil de viata sanatos, de aceea i-a insuflat pasiunea pentru miscare. Artista spune ca fiul ei nu are probleme cu greutatea, dar il duce la diferite sporturi si pentru a preveni acest lucru.

„Merge cu mine, face sport. Inoata extraordinar de bine, face echitatie, merge cu mine la antrenamente de 3 ori pe saptamana, iar de 2 ori pe saptamana face si karate. Face foarte mult sport. Ii mai spun cate una sau cate alta, dar nu vreau sa il bag la dieta, el este acum in crestere si nu vreau sa il privez de anumite alimente care il ajuta in dezvoltare, atat fizic, cat si psihic. Creierul are nevoie de carbohidrati, pe care ii poti lua din paine sau din paste. Evident, ii cumpar paine integrala sau paste integrale. Incerc sa ii dau totul cat mai sanatos, dar nu il privez de lucrurile acestea”, spunea Monica Anghel, pentru EGO.ro, in urma cu ceva timp.

FOTO: Facebook

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Copii vedete Copii celebritati

Articole recomandate

Citeste si despre