Ce nu are voie sa faca Romina Gingasu de cand este casatorita cu miliardarul Piero Ferrari. Intre ei este o diferenta de varsta de 45 de ani

/ / Modificat: 2024-01-14
Ce nu are voie sa faca Romina Gingasu de cand este casatorita cu miliardarul Piero Ferrari. Intre ei este o diferenta de varsta de 45 de ani

Romina Gingasu a devenit una dintre cele mai bogate romance de cand este sotia celebrului miliardar Pierro Ferrari. In ciuda averii uriase pe care o detine acesta, romanca are o interdictie clara din partea sotului ei. Aceasta nu are voie sub nicio forma sa se apropie de colectia de masini pe care acesta o detine. 

Desi isi pot permite orice, Romina Gingasu si sotul sau duc o viata modesta. Prefera sa nu cheltuie foarte multi bani, ci sa faca investitii care sa le mareasca averea. 

„Eu nu am voie sa-i ating Ferrariul. Daca zgarii un Ferrari, atunci scade valoarea masinii. De ce? Pentru ca valoarea unui Ferrari tine de vopseaua originala. Asa ca, noi femeile nu ne atingem de chestiile barbatilor. Eu merg doar cu sofer. Dar, sa stiti ca nu prea merg cu Ferrari. Noi traim o viata modesta. Spre exemplu, cu Ferrari-ul mergem doar sambata. Eu ma preocup mai mult de treburile mele”, a spus Gingasu, la Pro TV.

Romina are masinile sale 

Cu toate ca nu are voie sa se urce la volanul masinilor de lux, Romina a marturisit ca are masinile sale, de care se foloseste zilnic, fara nicio restrictie. 

„Cu masinile mele, am voie. Toate chestiile astea masculine, yacht, masini scumpe ale barbatilor. Stiti cum se spune: Da-i Cezarului ce e al Cezarului. Nici el nu a condus Dacia noastra. Am avut sofer”, a mai spus Romina Gingasu.

Diferenta de varsta, 45 ani, nu a fost un impediment in relatia lor 

Intre Romina Gingasu, 33 de ani, si sotul sau, Piero Ferrari, este o diferenta de 45 de ani. Cu toate acestea, miliardarul a dezvaluit ca nu a simtit niciodata ca un impediment aceasta diferenta. El a marturisit ca se  incarca cu energie de la sotia lui. 

„Imi ofera foarte multa energie, pentru ca Romina are multa energie, si a demonstrat asta in viata. A facut o alegere, si-a schimbat viata. Si cu multa energie, si-a asumat riscuri, desigur. E o diferenta de varsta intre noi, dar asta nu conteaza. Ne intelegem unul pe altul. Ea este inginer, si poate de-aia ne intelegem asa bine”.

Cum a inceput povestea lor de dragoste 

Piero Ferrari si Romina Gingasu s-au cunoscut in urma cu 7 ani, iar in urma cu 3 ani au hotarat sa se casatoreasca. Romanca avea doar 26 de ani cand l-a cunoscut pe afacerist. El a povestit ca totul a inceput in momentul in care Romina a incercat sa ii vand un avion, de care el nu era deloc interesat. 

„Am cunoscut-o pe Romina pentru ca am fost sa vad o cursa de Formula 1 la Monza, iar de la Linate la Monza este un drum cu elicopterul pentru a ajunge la circuit. Romina era acolo, avea o sapca rosie cu Bombardier, pentru ca se intalnea cu niste clienti. (…)

Eram acolo sa astept elicopterul si niste oameni au venit la mine, «O, domnule Ferrari, putem sa facem o poza?». Si Romina a spus ca poate sunt o celebritate. Si a venit la mine. Mi-a dat cartea de vizita si apoi mi-a trimis e-mailuri incercand sa-mi vanda un avion. Nu prea am raspuns imediat, dar apoi ne-am intalnit la Monte Carlo, unde locuia”, a povestit Piero. S-au intalnit prima data la cina in Monte Carlo, apoi s-au revazut dupa 6 luni.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Monden Femei celebre

Articole recomandate

Citeste si despre