Ramona Badescu, despre cum s-a transformat viata ei de cand a devenit mama: "Patru ani m-am dedicat lui, i-am dat exclusivitate"

/ / Modificat: 2023-11-03
Ramona Badescu, despre cum s-a transformat viata ei de cand a devenit mama:

Ramona Badescu va implini pe 29 noiembrie 54 de ani. Ea s-a intors in Romania si a dezvaluit ca isi va relua activitatea artistica dupa ce patru ani a preferat sa se dedice in totalitate fiului sau Ignacio. 

Ramona Badescu se pregateste de nunta 

De asemenea, surprizele Ramonei Badescu nu se opresc aici, caci vedeta a marturisit ca vrea sa se si casatoreasca cu tatal fiului sau, bancherul Fabio Cali. 

„Nu credeam ca o sa fim unul in viata celuilalt. A fost o cucerire lenta, dar foarte determinata. M-a cucerit si continua sa ma cucereasca in fiecare zi. Ne-am cunoscut la un eveniment si ne-am reintalnit intamplator dupa doua zile. Are un caracter puternic, e o persoana determinata, un Sagetator ca si mine si un tata minunat. Am discutat despre casatorie, este in programul nostru”, a marturisit Ramona Badescu, pentru Unica.

Considera ca fiul ei este o minune 

Ramona Badescu a devenit mama pentru prima oara la 50 de ani. Isi dorea enorm sa devina mama, iar venirea pe lume a fiului sau a fost o adevarata minune. 

„Nu mai speram, nu mai credeam (…) Este un miracol daruit din cer si este emotionant, pentru ca eu cred ca acest miracol a fost daruit de Maria, pentru ca intotdeauna m-a tinut in bratele ei cand eram in momente mai grele, mai delicate si ea, ca mama a tuturor, a inteles dorinta mea de a fi mama. Mi-a trimis acest miracol, care, intre timp, a facut patru anisori. Patru ani m-am dedicat lui, i-am dat exclusivitate”, a povestit Ramona Badescu, la Antena Stars. 

Ignacio va creste in Italia 

Chiar daca a ales sa se intoarca in Romania pentru a-si continua cariera, Ramona Badescu nu il va aduce in tara si pe fiul ei. Ignacio va locui in continuare in Italia. 

„Creste in Italia, normal, tatal fiind italian. Facem un pic jumi-juma si in cresterea lui, dar mai ales gradinita o face in Italia, iar de sarbatoare, poate ne impartim, un pic Craciunul aici, un pic Craciunul acolo. Am invatat sa traiesc zi de zi ceea ce Dumnezeu imi da, sa nu imi mai fac planuri, pentru ca daca se intampla ceva, raman dezamagita, asa ca vreau sa traiesc cu emotie zi cu zi”, a mai spus vedeta, la Antena Stars.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Fiu ramona badescu Mama si fiu

Articole recomandate

Citeste si despre