Coregrafa Oana Ionita, in lacrimi la televizor din cauza fostului sot: "Orice copil are nevoie in viata lui de o mama"

/ / Modificat: 2024-02-24
Coregrafa Oana Ionita, in lacrimi la televizor din cauza fostului sot:

 

A trecut aproape un an de cand bebelusa Oana Ionita a anuntat ca divorteaza de sotul ei, tenorul Florin Budnaru. Cei doi au fost casatoriti timp de 10 ani, iar in momentul despartirii au ales cum sa isi imparta copiii. Dansatoarea a fost de acord, la momentul respectiv, ca fiica ei sa aiba domiciliul la ea, iar baiatul la tatal lui. La aproape un an de la divort, Oana Ionita a ajuns sa regrete enorm aceasta decizie.

Fosta "bebelusa" isi vede fiul foarte rar si ii este foarte dor de el. Invitata in emisiunea lui Cristi Brancu de la Prima TV, fosta bebelusa de la „Cronica carcotasilor” a vorbit, cu ochii in lacrimi, despre situatia delicata prin care trece.

"Eu sunt bine, nu stiu ce se intampla pe partea cealalta! Sufar destul de mult ca nu il vad pe Maxim. Noi, in urma divortului, am facut o conventie pe care acum o regret. O conventie cu 2 oameni care divorteaza nu e mereu corecta. La un moment dat, nu mai sunt chiar in acordul celuilalt. Am facut un acord scris in care vacantele sunt clare: jumatate – jumatate si ne intelegem pentru restul timpului. Din cate mi-a spus avocata de la vremea respectiva, conventia poate fi oricand atacata si modificata. Doar ca nu e asa de usor", a marturisit la Prima TV, Oana Ionita.

Oana Ionita isi vede fiul mai mult la scoala de dans si balet pe care o detine, cand acesta are cursuri acolo:

"Nu l-am mai vazut (n.r. pe fiul ei) atat de des, ca neputintele lui din program de a-l vedea cat imi doresc eu s-au transformat in neputinte ale mele. (...) Domiciliul lui am hotarat sa fie la fostul sot, fata are domiciliul la mine. Ei amandoi fac ore de dans la mine. S-a intamplat sa nu mai am acces foarte mult la el. Si am zis sa atac aceasta conventie. Am recurs, pe cale legala, la o revenire ca sa cream un program fix. Sa ne tinem noi, adultii, de el. Problema e ca de 6 luni sunt intr-o Ordonanta care nu s-a judecat".

Fiul Oanei Ionita, afectat de lucrurile pe care le aude despre mama lui

Fosta "bebelusa" a marturisit ca relatia cu fiul ei a avut de suferit in ultima vreme:

"Cand e cu mine, e foarte bine. Incerc sa ii ofer totul. Dar atunci cand aude niste lucruri din afara, iar copilul probabil asista la niste lucruri, din dorinta de a-l sustine pe tatal lui, cumva e responsabil sa il sustina, se intoarce impotriva mea fara sa vrea. (...) Incerc sa fac lucruri frumoase, sa mergem la Disney, la Dubai. Nu prea isi mai doreste sa faca nimic. E suparat pe mine in mod special, pe faptul ca l-am abandonat pe tatal lui, probabil. Nu stiu cum percepe. Poate se gandeste la un fel de abandon. Imi doresc doar sa fie langa mine, dar trebuie sa si cunosc momentele cand are nevoie de un sfat bun. Orice copil are nevoie in viata lui de o mama. Mama e importanta. Nu ma consider o mama denaturata, ci o mama ocupata", a mai declarat vedeta.

Dansatoarea a transmis un mesaj catre fiul ei, cu ochii in lacrimi.

„Maxim, imi e dor doar sa fii mai mult timp langa mine si eu mai mult timp langa tine. Sa pot sa te iubesc asa cum imi doresc si sa pot sa iti ofer tot ce imi doresc, de la timp la cat mai multa dragoste. Te iubeste mama!”, a mai spus cunoscuta coregrafa.

FOTO: Facebook

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Mondenitati Mama si fiu

Articole recomandate

Citeste si despre