Anca Turcasiu a avut un fiu "teribil de rebel". S-a intors ca profesor in cancelaria unde era stiut de toti ca "oaia neagra"

/ / Modificat: 2024-02-22
Anca Turcasiu a avut un fiu

 

Anca Turcasiu este una dintre cele mai cunoscute vedete de la noi din tara, insa putini stiu cu ce provocari s-a confruntat, in viata de mama. Actrita are un fiu, pe nume Alexandru, cu fostul sot, iar in prezent baiatul este pe picioarele lui. S-a casatorit in urma cu ceva timp, dar de curand mama lui l-a dat de gol cu privire la comportamentul din adolescenta.

Vedeta a fost invitata intr-un podcast, unde a povestit despre personalitatea teribilista a fiului ei, Radu. In perioada in care acesta era elev, ba chiar la unul dintre cele mai bune licee din Bucuresti, mama sa era chemata frecvent la scoala, pentru prostiile pe care le facea Radu.

„Copilul meu, Radu, a terminat pedagogie si isi doreste sa faca un master in filosofie, ca sa devina profesor de filosofie. El a fost un elev teribil de rebel. Eu mi-am petrecut 8 ani in liceul Lazar, mama lui Radu Georgescu. Era cand pe acoperis, cand pe nu stiu pe unde. Era o marioneta, o mascota, pentru ca era ghidus, era dragalas, era comic, nu era rau. Numai nenorociri. Il stia tot liceul si pe mine nu ca fiind Anca Turcasiu, ci mama lui Radu Georgescu.”, a povestit actrita, in podcastul Adinei Alberts.

Ironia sortii face ca, ani mai tarziu, dupa ce a terminat facultatea, Radu sa isi doreasca sa se intoarca la liceul la care a fost elev, insa in calitate de profesor. Fiul Ancai Turcasiu a facut practica la liceul Lazar, fiind de data aceasta de partea cealalta a baricadei. Mama lui i-a dat cateva sfaturi care sa il ajute la catedra.

„Vine momentul in care copilul meu sa faca practica. Ce crezi ca si-a ales? Liceul Lazar. A revenit in cancelaria acestui liceu, Radu Georgescu, pe care il stiu toti profesorii ca oaia neagra, sa predea cu catalogul la subrat. Mi s-a parut ceva fantastic. Am avut o intalnire cu Radu vizavi de aceasta ora de practica.

Am stat cu el de vorba, l-am invatat 2-3 lucruri importante pe care le-a aplicat si mi-a spus ca a trecut aceasta ora precum ar fi trecut 5 minute. Nu a apucat sa dezvolte decat 2 subiecte din cele 7 pe care si le-a pregatit pentru ca totul a devenit atat de interactiv, a fost o atmosfera atat de placuta si de frumoasa. I-a cucerit in primele 5 minute”, a mai povestit Anca Turcasiu.

FOTO: Facebook

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Anca Turcasiu Mama si fiu Profesori copii

Articole recomandate

Citeste si despre